alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

UPP TILL 40 % RABATT PÅ CLASSICS

Spara hela veckan och fynda tidlösa kläder, accessoarer och skor. Våra ikoner går aldrig ur tiden. Handla för 599 kr och få 20 % EXTRA RABATT. Undantag förekommer. Du behöver ingen kod.
logo

REEBOK x VICTORIA BECKHAM

Tidlös stil möter funktionell design i en genomtänkt sportswearkollektion.

SPORTKLÄDER FÖR FÖRÄNDRING

Man brukar säga att det enda som är konstant är förändring och att den som inte förändras inte heller lever. På Reebok har vi ända sedan vi grundades år 1958 skapat sportkläder för att förändra allt – från våra individuella kroppar, vanor och sinnen till själva kulturen omkring oss. Vi har hjälpt fitness växa från en liten nischad träningsform till en global rörelse. Vi har varit den sportaffär som vågade ge spandex och svettband en plats i rampljuset innan någon annan gjorde det. Vi har utvecklat nya skor, kläder, accessoarer och mötesplatser för nya former av träning under åren som följt. Men framförallt har vi alltid strävat efter att förändra både oss själva och varje individ som någon gång snörat på sig ett par skor eller dragit på sig ett linne från Reebok under åren – för att förändring är det enda som är konstant och för att vi lever.

TRÄNINGSKLÄDER FÖR TRANSFORMATION

Vår symbol kallar vi för ”The Reebok Delta”. Det är en röd triangel bestående av tre separata delar som tillsammans representerar vår vision. De tre delarna står för den fysiska, mentala och sociala transformationen som sker när någon sätter på sig våra träningskläder och antar utmaningen att förbättra sig själva på gymmet, i sina liv och i världen. Transformationen handlar inte om att bli världsmästare inom sin sport eller att nå den högsta ligan. Den handlar om att bli en bättre version av sig själv, vilken nivå du än börjar från. Oavsett vem du är kan du anta utmaningen, för vi har alla potentialen att förbättra oss själva, ett steg i taget. Reebok träningskläder herr och träningskläder dam är bara en del av ett steg i din egen transformation. Är du redo att anta utmaningen och ta stegen du behöver ta för att bli en bättre version av dig själv?