alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

All Terrain

 
[1]
Dam Träningsform Svart AT Craze 2.0Dam Träningsform Svart AT Craze 2.0

AT Craze 2.0

Dam Träningsform

Ge dina löprundor ett rejält lyft med All Terrain-kollektionen

Dessa löparskor kommer utmärkt till hands när det kan vara extra utmanande att bege sig ut för ett kvalitetsträningspass. Reebok All Terrain-träningsskor passar lika bra ute i grus och gräs på din favorit slinga som inomhus på det lokala gymmet. All Terrain löparskor kan också uthärda smuts och regn utan att sulan eller materialet försämras. Anpassningen ligger i att dom är gjorda för att användas i alla miljöer där traditionella löparskor vanligtvis utsätts för mycket stress och försämras snabbare över tid.

Komfort och performance är i fokus för Reebok All Terrain super

Den stora skillnaden som märks med dessa löparskor ligger i hur den undre delen av skon har blivit designad. Speciellt när du springer längre distanser så märks det snabbt att greppet du får mot marken är förbättrat gentemot andra kvalitetsprodukter. Sulmönstret i Reebok Terrain är väldefinierat sett till den detaljrikedom som finns här. Med ett väldefinierat sulmönster får du bättre grepp om den mark du springer på vilket skapar stora fördelar för dig som löpare på hala underlag som grusmark, eller på hösten längs alléer där det har blivit mycket lövbildning på marken.

Lättsamhet i vikt och design för en mer behaglig löpning

Skorna är kända för att vara superlätta. Den låga vikten i dessa skor skapar därför ett bättre förhållande till löpning i lera eller andra smutsiga miljöer där skon typiskt sett blir tyngre och expanderar på grund av materialets naturliga absorbering av vätskan. Detta är inte fallet för All Terrain-skor eftersom det är uttänkt i förväg att dom kommer utsättas för miljöer som lera eller att löpa genom vattendrag. Att Reebok All Terrain har en bra design och låg vikt skapar också bättre förutsättningar för sulan att formas efter vad det är du trampar på längs den väg du löper på.