alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Almotio

 
[2]
produktkategori
Pris
239 kr - 379 kr
239379

Ge dina ungar möjlighet till frihet med Reebok Almotio-kollektionen

Dessa skor har tjocklek som håller, det kan du förvänta dig att ge dina barn med Reebok Almotio-kollektionen. EVA-material utgör grunden för en bra löparsko och dessa är inget undantag för denna regel. EVA är ett mjukt plastskummaterial som har hettats upp och tappat mycket av sin ursprungliga vikt. Detta gör att själva stötdämpningsdelen av skon adderar väldigt lite vikt samtidigt som skummet som förädlats fram ger en otrolig stötdämpning.

När det ska gå snabbt att komma upp i fart är det Reebok Almotio som gäller

När polaren knackar på och vill dra ett race för att se vem som är snabbast, då är det lika viktigt att utrusta ditt barn med en löparsko som både håller för slitage och motverkar skador genom att vara utrustad med bra dämpning. Lika viktigt är det också att det är lätt att få på sig skon. Reebok Almotio är som gjorda för detta scenario. Dessa skor som är framtagna för löpning är både flexibla att få på sig och använda, samtidigt som Reebok Almotio har blivit designade för att stå emot skrapningar mot grus och slitage som sker vid löpning.

Få fram din bästa hastighet i löpningen och spring i något komfortabelt

Dessa skor har även ventilerande tyg som motverkar svettningar och andra obehag som kan uppstå när du använt löparskor flera timmar i sträck. Blandningen av mesh och syntetmaterialet ger dem en cool look, samtidigt som det textilventilerande materialet håller fötterna svala. Om det dessutom är av intresse att hålla huvudet svalt på sommarmånaderna skulle ett snyggt tillbehör vara en keps i samma färg från Reebok för att hålla huvudet svalt och skydda mot den starka sommarsolen. Med detta paket blir din 8-åring alltid redo för action när det är dags att mäta topphastigheter på grusplan.