alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Astroride

 
[3]

Få ut maximalt med kraft ur dina promenader med Reebok Astroride sneakers

Reebok Astroride sneakers ger dig mer kraft i dina walking rundor. Du får bättre tryck i vaderna och orkar gå längre sträckor, helt enkelt. Reebok Astroride sneakers är väldigt lätta och därför också skönare att gå i, och har stötdämpning som skyddar dina fötter även vid längre sträckor. Denna sko är unik i att den är slitstark tack vare en rejäl sula och material som är självventilerande. Men trots sin slitstarkhet behålls ändå den lätta vikten och dess flexibilitet.

Reebok Astroride Soul sneakers kan hjälpa dig till en bättre rörlighet

Reebok Astroride Soul sneakers har en hög grad av rörlighet vid framfoten, där gummisulan framtill kan böjas vilket ger bättre komfort när du trycker ifrån på de mer raska stegen när du går. Att kunna trycka ifrån i dina steg ger dig också ökad fart i din gång och bättre balans. Du kommer även åt de mindre muskelgrupperna i benen genom att använda skor som hjälper dig gå mer effektivt och på ett sätt som bättre gynnar din personliga träning. Dessa skor har utöver dess flexibilitet och förmåga att få dig att kunna trycka ifrån mer i dina steg även dämpning i sulorna som möjliggör en bättre gång tack vare att dina fötter inte blir trötta lika fort.

Se till att använda dina sneakers på ett optimalt sätt

Med Reebok Astroride Soul sneakers kan du känna dig trygg i att bocka för alla dina behov. Om det så är långa promenader du har som träningspass eller intensiva powerwalks kommer du ha användning av ett par slitstarka, lättviktiga skor. Det går även bra att till dessa skor komplettera med en waistbag du kan använda för att hålla koll på dina värdesaker utan att behöva stoppa allt i jackfickan.