GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

Aztrek

 
[102]
1 / 3
Sida:av 3

Reebok Aztrek-kollektionen är hämtad ur 90-talseran för att du ska kunna ha en nostalgisk stil

Med starka färger och design som hör hemma i nostalgihyllan finns Reebok Aztreks-kollektionen. Den tjocka, kortare sneakern minns alla nittiotalister mycket väl. Reebok Classic finns i olika 90-talsfärger som till exempel beige med neongrönt, och svalare färger som ljusrosa med en stark lila färgklick finns också för den som gillar variationen med dessa färgkombinationer. Reebok Classic är för dig som känner dig mer hemma med den färgstarka designen med asymmetriska mönster snarare än den simplistiska design som finns i många sneakers idag.

Aztrek Reebok var från början Aztrek running

När dessa skor utgavs 1993 sågs dom inte som de sneakers vi känner till idag. Anpassningen låg i att dom skulle användas för löpning med en sula som kunde uthärda många olika typer av miljöer tillsammans med det som dom kallade Hexalite-teknologi - en stötabsorberande kudde som ger stadga och komfort vid hopp och löpning. Det ursprunget ger oss idag fördelen av att Aztrek Reebok är slitstarka och huserar dessutom ett tjockt sulmönster som gör dem behagliga att gå längre sträckor i. Sneakers är typiskt sett inte lika bekväma som löparskor men i och med ursprunget på Aztrek och med Reebok Classic skapas bekvämlighet och anpassning till utemiljöer. Allt detta ger förutsättningar för att denna modell ska lämpa sig bra till långa promenader på mark som kanske inte alltid är asfalt såväl som när du vill gå ut i stil på ditt favoritlunchställe i stan.

Rejäl stötdämpning och olika textilier för en unik sneaker

Stötdämpningen i dessa skor tillämpas väl vid promenadgång längre stunder under dagen. Aztrek finns även i mocka vilket inte bara ger en härlig yttre utstyrsel, det får metallic-materialet som finns på vissa av dessa sneakers att lyftas fram mer och glänsa till, vilket ser häftigt ut när det kommer dagar med mycket solsken.