alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Baby

 
[4]

Reebok baby är sneakers för de allra minsta

Med Reebok baby sneakers kan du hitta något med både stil och bekvämlighet för din allra minsta familjemedlem. Dessa sneakers har en passform som passar många olika typer av fötter och med en åtstramad passform upptill säkerställa att ditt barn inte får skavsår eller andra besvär. Om ditt barn gillar att vara i farten finns Reebok baby sneakers med material som låter foten andas och motverkar att fötterna blir för varma. Skorna är dessutom utrustade med en gummisula som är uthålligare mot slitage samtidigt som den ger en väl avrundad bekvämlighet.

Klassiskt 80-talsinspirerad tema på många olika modeller

Reebok Classics är sneakers med en extra dimension i sig. Dessa skor har nämligen inspirerats av den mer typiska design som var dominant under 80-talet. Om du tycker om att blanda nytt och gammalt kan du nu låta ditt barn gå klädd i en stil med sneakers som doftar nostalgi. Om 80-talet inte är något som ligger dig nära om hjärtat så finns det givetvis andra utformningar som återspeglar en trendig och härlig stil om du och ditt barn hellre föredrar en mer modern design.

Funktionella skor som gör de lätta att använda

Du har även möjligheten att hitta sneakers från Reebok med kardborreband. Detta säkerställer att skorna alltid är lätta att ta av och på och kan dessutom spara dig som förälder mycket tid när ni har bråttom i morgonruset. Kardborrebanden har dessutom testats för högt slitage och tål därmed att banden knäpps upp och ner gång på gång, vilket är lätt hänt när det blir mycket spring ut och in för barnen när de är utomhus och leker. Med en passform som skapar bättre rörlighet blir risken också mindre att ditt barn känner sig begränsad i sin koordination av vad som sitter på fötterna.