alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Baby · Skor

 
[4]

Värna om detaljer för dom minsta du älskar med bebisskor

Bebisskor kan ibland vara något som inte får tillräckligt mycket uppmärksamhet och det kan bli lätt hänt att man köper något till sin yngsta som saknar stil. Med bebisskor från Reebok slipper du leta efter något som passar din ögonsten då det finns bebisskor för alla småttingar där ute. Dessa är detaljerade genom sitt starka sulmönster för ett bra fäste och med dubbelsytt material för att det ska hålla när den lille tar sina första löpningar ut i det vilda. En annan genomtänkt detalj är den stötdämpning som kommer med dessa skor. Stötdämpningen säkerställer att fötterna hålls säkra och undan från obehag.

Dessa babyskor från Reebok ser till att din bebis får rätt stil

Med stilar av flera olika variationer är det lätt för dig som förälder att se till att allt blir rätt, och framförallt stilrent. Med Classics får du stilen som tar dig tillbaka några årtionden men nutida fräschheten finns också med i sortimentet såklart. Om du tycker det är viktigt att ditt minsta barn tar sina första steg i stil så har du mycket att välja på här. Reebok är designade för att se bra ut samtidigt som skorna håller en säker och hög standard.

Babyskor erbjuder komfort för dom allra minsta

Självklart betyder inte stil lika mycket om skorna är så pass osköna att de inte går att använda. Sulan som följer med i konstruktionen av dessa skor är nämligen löstagbar. Detta innebär en sko för din bebis som erbjuder mer stötdämpning samtidigt som de ebjuder en modulär flexibilitet för ditt barn. Skor Från Reebok kommer dessutom med en design som är lågt skuren. Det innebär att ditt barns små fötter kan koordinera sig på ett bättre sätt eftersom fötterna rör sig friare. Det innebär också att fötterna inte blir lika instängda så att fötterna kan hållas fräscha längre.