alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Barn · 0–4 år

 
[137]
Ghostbusters Zig Kinetica
Peppa Pig Reebok Royal Classic Jogger 3
Zig Kinetica
Royal Classic Jogger 3
PJ Masks Classic Leather
Reebok Royal Classic Jogger 2 KC
Reebok Royal Classic Jogger 3
MYT Backpack
Act Core LL Graphic Backpack
Active Core Backpack Medium
Active Core Graphic Backpack Medium
Reebok Rush Runner 4
Reebok Rush Runner 4
Reebok XT Sprinter 2 Alt
Reebok Rush Runner 4 TD
Cardi B Freestyle Hi
Royal Classic Jog 3
Royal Classic Jog 3
Reebok Royal Classics Jogger 3 1V
Royal Rewind Run
Reebok Royal Prime 2
Royal Complete CLN 2
Royal Rewind Run
Classic Leather
Reebok Royal Classic Jogger 3 1V
Reebok Royal Classic Jogger 3 1V
Reebok Royal Prime 2
Royal Complete CLN 2
Weebok Storm X
Weebok Clasp Low
Reebok Royal Prime 2 Alt
Wave Glider III
Reebok XT Sprinter 2
Reebok Rush Runner 4
Reebok Rush Runner 4
Club C
Reebok Royal Prime 2
Royal Rewind Run
Classic Leather – Infant & Toddler
Classic Leather
Classic Leather
Looney Tunes™ Club C 85
Club C
1 / 3
Sida:av 3

REEBOK BABY 0-4 ÅR

Även för de allra minsta är det viktigt med sköna kläder gjorda i förstklassigt material. Vi erbjuder ett brett och varierat utbud av snygga och moderna tjej- och killkläder för åldern 0-4 år, allt från t-shirts och huvtröjor till shorts och sweatpants.

Vad består vår kollektion av?

T-shirts: Bland våra t-shirtar hittar du sköna modeller i mjuk och luftig bomull, med rund halsringning och normal passform. De passar utmärkt för såväl lek och stoj på förskolan som för en tur på stan varma sommardagar.

Huvtröjor: Våra huvtröjor i fleece passar utmärkt för kallare dagar. De har en fodrad huva och ledig passform och en skön känguruficka mitt fram.

Sweatpants: Är det sweatpants du behöver har vi modeller i skönt och slitstarkt material. De har elastisk linning och ribbade muddar samt fickor i sidorna.

Shorts: Våra shorts är tillverkade med Speedwick-teknologi som leder bort svetten från kroppen och i lätt polyester för varma dagar eller bus på förskolan.

Träningsoveraller: I kroppsnära passform för såväl träning som vardagsbruk. De har klassisk brodyr på jackan och byxan och förvaringsfickor i sidorna.

Våra plagg har även en praktisk namnlapp på insidan för att undvika att ditt barn blandar ihop sina kläder med kompisarna. Vare sig ditt barn behöver en tuff stil att visa upp i förskolan eller sköna och funktionella kläder att mysa och leka i har vi något som passar alla, med samma högkvalitativa material och egenkaper som för vuxna. Besök oss online eller i våra fysiska butiker och hitta kläderna som ditt barn känner sig bekväm i såväl på förskolan som bland kompisar på fritiden.