alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Barn · 9–14 år

 
[76]
Barn Classics Club CBarn Classics Club C

Club C

Barn Classics

1 / 2
Sida:av 2

REEBOK BARN 9-14 ÅR

I Reeboks utbud av barnmode för pojkar och flickor i åldern 9 till 14 år finns kläder och skor som inte bara är snygga och moderiktiga, utan även funktionella och slitstarka för att passa olika aktiviteter vare sig det handlar om sport och träning eller lek och andra äventyr.

Vad består vår kollektion av?

Skor - Vårt skoutbud för killar och tjejer i den här åldersgruppen är snygga, sköna och funktionella. Vi har skor för löpning, träning och självklart ett brett utbud av Classics-skor. Precis som för dam och herr är våra skor för barn 9-14 år gjorda av förstklassigt material och egenskaper som kännetecknar vårt varumärke. Några av egenskaperna som vi kan framhäva är den stötdämpande mellansulan, förstärkt yttersula för bra grepp på alla ytor och ovandel i ventilerande mesh.

Kläder - När det gäller kläder kan vi även här erbjuda ett brett och varierat utbud av allt från t-shirts och huvtröjor till shorts och leggings. Bland våra t-shirtar hittar du sköna modeller i mjuk och luftig bomull för varmare dagar. Våra huvtröjor i fleece passar utmärkt för kallare dagar. Är det leggings du behöver har vi modeller med Speedwick-teknologi som leder bort svetten från kroppen, vilket gör dem utmärkta till exempelvis dansträningen. Vi har även shorts med Speedwick-teknologi och i lätt polyester för varma dagar eller intensiva träningspass. Våra plagg har även en praktisk namnlapp på insidan för att undvika att ditt barn blandar ihop sina kläder med kompisarna.

Vare sig ditt barn behöver en tuff stil att visa upp i skolan eller sköna och funktionella träningskläder har vi något som passar alla.