alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Barn · Kläder

 
[4]

Slitstarka och stilsäkra barnkläder för alla åldar

Reebok har ett stort utbud av kläder till baby, barn och ungdomar. Alla Reeboks barnkläder uttrycker attityd och kvalitet – från t-shirts och tröjor med en stilsäker look till träningskläder med passform särskilt avsedd för barn. De olika modellerna i våra barn- och ungdomskollektioner är specialdesignade och anpassade för de olika prövningar som de kan utsättas för i ett barns vardag. I vårt athleisure-sortiment hittar du klassiker som den tvådelade träningsoverallen i retrostil och mjuka bomullströjor med eller utan huva och blixtlås. I träningssortimentet har vi specialdesignade t-shirts sydda i vårt revolutionerande Speedwick-tyg som effektivt transporterar fukt bort från kroppen och motverkar nedkylning.

Kläder för barn som tål både sport och lek

Våra barnkläder är gjorda i slitstarka och bekväma material som håller för både långa lekdagar utomhus och hårda träningspass. Flera plagg i Reebok Elements-kollektionen är fodrade med fleece som ger värme under kyliga vinterdagar. Smarta detaljer som plats att skriva namn och hank för upphängning hjälper till i vardagen och gör livet lite lättare. Många av våra t-shirts för barn har en uppdaterad design av halsringningen som gör det enklare att klä av och på sig.

Matcha våra kläder för barn med andra tuffa produkter för ett aktivt liv

Reebok har barnkläder som passar för diverse sporter och aktiviteter som till exempel fotboll, löpning och dans. Våra kläder finns i många färgvarianter så att just ditt barn kan hitta sin favorit och de ingjuter både självförtroende och styrka. Utöver kläder kan du också kombinera din outfit med skor och accessoarer speciellt anpassade för barn och ungdomar. I Reeboks sortiment hittar du skor i alla storlekar från baby upp till ungdom, samt strumpor i barnstorlekar gjorda av olika typer av material och med olika design och utformning så du kan hitta den perfekta modellen för just ditt barns aktivitet.