alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

Barn · Löpning · Skor

 
[102]
1 / 3
Sida:av 3

Löparskor till barn som tar sin träning på allvar

Reebok erbjuder ett stort utbud av löparskor till barn i storlekar från baby upp till ungdom. När barnen vill satsa på sin träning krävs skor av bra kvalitet för att förebygga skador och öka komforten. Reebok har löparskor i hög kvalitet med dämpad sula som passar för löpning på hårda underlag. För den som gillar äventyr innehåller sortimentet även specialdesignade skor för trail running som är en rejälare modell med grov sula och extra stabilitet - perfekt för äventyr i högsta fart. Självklart kan skorna även användas till vardags för att komplettera en stil som utstrålar kvalitet och sportig attityd.

Slitstarka barnlöparskor med smarta detaljer

Våra löparskor är slitstarka och ger ditt barn support och komfort kilometer efter kilometer. En lätt sko med bra stöd och dämpning gör löpningen roligare och hjälper ditt barn att nå de resultat de strävar efter. Mesh-tyg och syntetmaterial på ovansidan ger både förbättrad temperaturkontroll och ett tufft utseende. För de allra minsta har vi sportskor med kardborreknäppning och greppande sula som ger extra självförtroende och skydd när springet i benen tar över. För de lite äldre ger en kombination av kardborreknäppning och traditionell snörning både stabilitet och möjlighet till individuell anpassning för en optimal form.

Motivation till att ta ett extra steg med självsäkerhet och komfort

Du hittar löparskor för barn som passar till träning utomhus, inomhus, på asfalt, löpbana och snåriga skogsstigar, och Reebok har ett stort utbud av inspirerande färger och modeller som motiverar barnen att snöra på sig skorna och ge sig iväg till träningen. Alla skorna matchar dessutom löparkläderna för barn för att uppnå en helhetsupplevelse och stil som ingjuter både sportighet och självsäkerhet. För att öka komforten i skorna ytterligare kan du prova några av de många stumporna i barnstorlek som också finns i Reeboks sortiment. Strumpor finns i både hög och låg modell och för löpning rekommenderas en strumpa i syntetmaterial för bäst ventilation.