alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Barn · Pojkar · Skor · 5–8 år

 
[149]
1 / 4
Sida:av 4

REEBOK POJKSKOR 5-8 ÅR

Precis som med kläder växer barnen snabbt ur sina skor och få saker är så obekväma som för små skor som skaver på både tår och häl. På Reebok har vi ett brett utbud med sneakers och träningsskor för alla åldrar, smaker och stilar. Nedan ger vi några tips på vad du bör tänka på när du köper barnskor.

Att tänka på
  • Se om barnet har breda eller smala fötter
  • Se om barnet har höga eller smala vrister
  • när ska skorna användas?
  • Vad ska skorna användas till?
  • Sliter barnet hårt på skorna?
Våra skokollektioner

Löpning: De här skorna passar lika bra på lekplatsen som på fotbollsträningen eller gymnastiken i skolan. De har en responsiv yttersula i slitstark gummi för hållbarhet och en mellansula i stötdämpande EVA-material för att undvika skador vid nedslag vid löpning och hopp. Många modeller har även lågt skaft för hög rörelsefrihet och kardborrband för smidig på- och avtagning.

Classic: Självklart har vi även barnskor i serien Classics, med samma sköna och funktionella egenskaper som i vuxenkollektionen och väl anpassade för barnens alla äventyr. Våra Classics-skor har även de en yttersula i slitstark gummi och mellansula i stötdämpande material. De flesta har lågt skaft för hög rörelsefrihet och med en sportig siluett med retrokänsla.

Många av våra killskor för åldern 5-8 år går även att anpassa efter barnets egen stil och smak, genom att kombinera olika färger och även för att sätta en personlig prägel med namn eller nummer på dem. Besök oss idag för att hitta skorna som ger ditt barn en modern och snygg stil.