alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Barn · Shorts

 
[2]

Sportiga shorts till barn som gillar att röra på sig

Många inser inte hur viktigt materialet är i kläderna de tränar i, det kan göra en mycket stor skillnad! För att våra unga idrottare ska känna sig bekväma med att vara med på gympalektionen och röra sig på fritiden så är Reeboks barnshorts gjorda med en exklusiv Speedwick-teknologi. Den här typen av material håller svetten borta samtidigt som det låter huden andas. Kortbyxorna är justerbara med fickor på sidorna, och fickorna har plats för de viktigaste nödvändigheterna såsom nycklar, plånbok och mobiltelefon. På framsidan sitter Reeboks logga. Reeboks barnshorts har slits längs benen så att barnen ska kunna röra sig ordentligt och nå sin fulla potential i idrottshallen.

Reeboks barnshorts är unikt tillverkade för en aktiv livsstil

Under varmare dagar eller under gympalektionen så är det skönt att låta benen luftas. Ett par coola, knälånga shorts är ett bra alternativ för unga killar som gillar att sporta och röra på sig till max. Reeboks barnshorts är speciellt gjorda för att barnet ska kunna springa fritt och utan begränsningar, utan att behöva oroa sig för att svettas för mycket. Dessa bekväma shorts är väldigt användbara då de passar för fotboll, basket och de flesta andra sportiga aktiviteter. Glöm inte bort att barnen trots allt är våra framtida sportstjärnor.

Kortbyxorna passar bra ihop med Reeboks t-shirts eller huvtröjor

Matcha de snygga shortsen för barn med Reeboks snygga hoodies som finns både med och utan dragkedja. Tjocktröjorna värmer under kyliga dagar och är bra att ha med sig under långa skoldagar. Eller varför inte kombinera barnshortsen med en skön t-shirt med print. Tröjorna är gjorda med Speedwick-teknologi, viskos och polyester. Reeboks tröjor passar för långa, händelserika dagar och energiska fritidsaktiviteter. Ett perfekt vardagsval för den aktiva pojken eller flickan som söker spänning och äventyr i vardagen.