alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

Barn · Skor

 
[456]
1 / 10
Sida:av 10

Barnskor för växande fötter

Med ett par nya, fräscha dojjor är det enkelt att hitta motivationen till att lägga ifrån sig mobilen och gå ut och röra sig – även för våra barn! Praktiska slip-on-modeller och knäppning med kardborre eller snören gör att Reeboks barnskor är smidiga att ta av och på. Eftersom barn springer mycket på hårda underlag såsom asfalt har Reeboks barnskor stötdämpning i EVA. Barnskorna har yttersulor i gummi som är anpassat för de flesta underlag och väder. Ovansidorna i mesh fungerar som ett bra ventilationssystem. Skorna finns i retroinspirerad design såväl som i klassiska, tidlösa modeller. För unga modelejon som vill sticka ut har Reebok snygga skor med 90-talsinfluerade neondetaljer och extra hög sula.

Klassiska skor barn för rastlösa små fötter

För barn är det högt tempo som gäller. För att underlätta för både barn och föräldrar så är Reeboks barnskor enkla att ta på och av med kardborreknäppning och de låga skaften ger ultimat rörelsefrihet för spring och bus. Reeboks barnskor är unikt tillverkade för att passa för barnens livliga lekar på skolgården. Barnen själva kommer att kunna hitta sin egen stil och identitet tack vare Reeboks stora utbud av moderna och snygga gympaskor.

Matcha barnens skor med snygga och praktiska ryggsäckar för händelserika skoldagar

En vanlig dag för ett barn kan börja med en lektion i skolan på morgonen, sedan är det lek på skolgården och på eftermiddagen bär det av till fritidsaktiviteterna. Då är det viktigt att barnen är uttrustade med bekväma skor som sitter på plats en hel dag, men även med en skön ryggsäck. Läxböckerna, gympakläderna och matsäcken får plats i Reeboks ryggsäckar som är speciellt anpassade för barn. Ryggsäckarna har justerbara axelband och gott om utrymme för all packning som behövs. Precis som med dojjorna så erbjuder Reebok ett stort utbud av såväl klassiska färger som mer vågade och färgstarka färger på ryggsäckarna.