alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Barn · Skor · 0–4 år

 
[98]
Barn Classics Club CBarn Classics Club C

Club C

Barn Classics

1 / 3
Sida:av 3

REEBOK BABYSKOR 0-4 ÅR

När barnet börjar gå så är det dags för de första skorna. Välj lätta och platta skor med slät sula så att skorna inte fastnar så lätt mot marken, annars kan barnet lätt trilla. Välj gärna högre skaft så skorna sitter stadigare och ger bättre balans. Skorna bör också ha god andningsförmåga då små barn svettas mycket.

Att tänka på
  • Se om barnet har breda eller smala fötter
  • Se om barnet har höga eller smala vrister
  • när ska skorna användas?
  • Sliter barnet hårt på skorna?
Våra skor

Precis som för alla andra åldersgrupper är våra skor för bebis och små barn designade i en snygg, modern och fuktionell stil. De är framtagna med just små barns fötter i åtanke och vi har modeller som har en stötdämpande mellansula i EVA, urtagbar innersula för extra komfort och dämpning, och andra som även har en slitstark yttersula i greppande gummi för att barnen säkert ska kunna springa och hoppa utan att halka. Våra babyskor har även kardborreband för enkel på- och avtagning. Våra Classics-skor har en härlig retrostil som passar lika bra för killar som för tjejer, och de finns i alla tänkbara färger och ett urval av storlekar. Behöver minstingen nya skor är reebok.se den perfekta butiken för dig. Bläddra igenom vårt breda utbud och hitta modellen, färgen och storleken som ger lillen eller lillan en modern, tuff och sportig stil att glänsa i, vare sig det är en tur i barnvagnen som gäller eller en dag på förskolan med lek och stoj.