alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Barn · Skor - höga

 
[15]
Pojkar Classics Svart Reebok Royal Prime Mid 2Pojkar Classics Svart Reebok Royal Prime Mid 2

Reebok Royal Prime Mid 2

Pojkar Classics

Höga sneakers för barn med energi

Reeboks basketinspirerade höga sneakers för barn och ungdomar har ett högt och stabilt skaft. De är snygga och moderna med starka färger i blått, rött och vitt och har coola kontrasterande detaljer och sprakande mönster på sidorna. Stilrena och hållbara skosnören gör det enkelt och smidigt för det otåliga barnet att snöra på sig dojjorna när de ska iväg på spännande äventyr. Mellansulan på skorna är gjord i stötdämpande EVA-material och den yttre sulan av gummi är hållbar och tålig för de flesta underlag och väder. Den bekväma ovansidan är gjord i tumlat syntetskinn.

Reeboks barnsneakers med högt skaft är både snygga, moderna och praktiska

Eftersom Reeboks höga sneakers för barn har ett högt skaft sitter de stadigt på plats under en hel dag i skolan och på fritids. Det stötdämpande EVA-materialet i den mittre sulan gör att de är mycket bekväma att gå och springa i. Dessutom så är dessa höga barnsneakers väldigt stilsäkra. Det här är en typ av sneaker som passar till de lite äldre, tuffa och äventyrslystna pojkarna och flickorna som alla är på väg in i framtiden. Den moderna designen på Reeboks höga sneakers kommer från basketvärlden och får våra yngsta att känna sig som lysande stjärnor när de tågar fram på skolgården.

Tuffa och höga barnsneakers passar väldigt bra med en stilren ryggsäck

Barnet kommer utan tvekan att gå långt med dessa höga basketinfluerade höga barnsneakers, men som ett komplement så är de otroligt snygga att matcha med en cool och bekväm ryggsäck. Reeboks ryggsäckar rymmer allt som krävs för en lång dag i plugget så som skolböcker, mellanmål och gympakläder. Ryggsäckarna har praktiska fickor på sidorna med plats för vattenflaskan, vilket gör de till ett perfekt sällskap till aktiva barn under långa dagar i skolan och på fritidsaktiviteterna.