alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Barn · Träningsoveraller

 
[1]

En mysdräkt för barn är det mest bekväma alternativet för aktiva barn

Efter en lång och slitig dag i skolan vill man inget hellre än slänga på sig sköna och mjuka kläder och lägga sig i soffan. En mysdräkt för barn är ett väldigt bra val för både pojkar och flickor, och Reeboks mysdräkter är gjorda i mjuka material som bomull och polyester. Insidan av tjocktröjorna är i fleece, vilket gör att de värmer bättre än vanligt tyg. Byxorna har praktiska fickor på sidorna och med hjälp av elastiska höftband kan man justera byxorna till att sitta perfekt, oavsett mått på höften. På framsidan sitter Reeboks logga. Byxor för pojkar med fleece är väldigt populära på grund av det sköna materialet.

Ett användbart träningsställ för barn är värt att investera i

Ett träningsställ för barn passar för vardagens bestyr samt i kyligare väder. På insidan av tröjorna finns en smart namnlapp vilket underlättar för både barn och föräldrar. En klassisk hoodie är bra att bara dra på sig när man har bråttom iväg på äventyr. Den mysiga luvan ger värme och skyddar mot kalla vindar. Om man vill ha extra värme och komfort kan man välja en luvtröja med ett foder av fleece på insidan. Mysdräkten kommer garanterat att bli barnens nya favorit i garderoben.

En mjukisdräkt blir till en hel moderiktig outfit med ett par snygga barnskor och ryggsäck

De sköna mysdräkterna är fina att matcha med Reeboks sportiga sneakers och gympaskor för barn. De snygga skorna är gjorda för aktiva barn som fortfarande växer och är perfekta för pojkar och flickor som gillar att springa mycket. Skorna har stötdämpning och passar bra för både träning i gympasalen och utflykter i skogen. Reeboks ryggsäckar för barn är ett nödvändigt sällskap till skolan då de rymmer läxböcker, snacks och allt annat som behövs till plugget.