Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
Gratis leverans av beställningar över 500 SEK

Reebok för Barn

133 Produkter
1 / 3
Sida:av 3

REEBOK BARN

Modet kryper allt längre ner i åldrarna och i dagens modemedvetna samhälle är en modern outfit lika viktig för såväl små barn som för större barn och ungdomar. På Reebok hittar du praktiska, sköna och framför allt moderiktiga kläder för barn i alla åldrar.

Baby 0-4 år

För de allra minsta har vi söta sneakers och snökängor för pojkar och flickor i olika modeller och färger, givetvis med samma förstklassiga egenskaper och kvalitetsmaterial som för de stora.

Barn 5-8 år

För de här åldrarna har vi ett brett utbud av skor och kläder. Bland skorna hittar du sköna och snygga pojk- och flickmodeller som de tryggt kan springa, hoppa och leka i. Är du på jakt efter kläder har vi t-shirts, tröjor, huvtröjor, shorts, leggings och andra kläder för såväl dans- eller fotbollsträningen som för lek och stoj i skolan och på fritiden. De är lika slitstarka som de är sköna och kommer hålla utan problem för alla deras äventyr.

Ungdom 9-14 år

För de större barnen och ungdomarna hittar du även här ett brett utbud av skor och kläder av hög kvalitet. Classics-kollektionen har många moderiktiga och sköna skor att erbjuda både killar och tjejer i den här åldersgruppen. Självklart har vi också kläder för både träning och fritid: sköna, funktionella och trendiga t-shirts, huvtröjor, shorts, träningsbyxor och leggings.

Gör ett besök hos idag och hitta kläderna för dina små och stora barn. Praktiska, sköna och moderiktiga kläder och skor för barn i alla åldrar, stilar och behov. Våra sportiga barnkläder ger våra minstingar en tuff och skön stil.