alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

Blåa tights

 
[43]

Piffa upp basgarderoben med ett par blåa tights

Tights är ett basplagg i varje träningsgarderob och ett mångsidigt plagg som fungerar till en mängd olika typer av träning och aktiviteter. Reebok har ett stort sortiment av tights i olika längd och modeller samt i olika material och snitt. Välj ett par blåa tights från kollektionen för att lägga till en stilren men snygg färg i din träningsgarderob. Ett par blåa tights går lätt att matcha med dina övriga träningskläder och Reeboks tights ger dig perfekt stöd och passform för din träning.

Högkvalitativa material på Reebok tights i blått

Med Reeboks tights i blått får du ett plagg som låter dig lägga fullt fokus på din träning utan att distrahera. Tack vare den säkra passformen sitter tightsen säkert på plats även under tunga lyft och komplicerade yogaposer. Du hittar modeller med platta sömmar för att du ska slippa distraherande skav och friktion, och om du ägnar dig åt tyngdlyftning kan du välja ett par tights med kompressionspassform som sitter åt ordentligt runt musklerna för att minska vibrationer som gör av med onödig energi. För konditionsträning hittar du tights i lättviktigt material som har en fuktavledande funktion så svett leds bort från kroppen och håller dig torr och sval. Välj ett par kortare tights eller tights i shortsmodell för extra ventilation och svalka.

Redo för träningspasset från topp till tå

Med Reeboks tights är du redo för träning vare sig det gäller yoga och Pilates eller kondition och styrka. Matcha dina blåa tights med en topp eller sportbehå i samma färg om du vill ha en cool och enhetlig look från topp till tå. Blått går även lätt att matcha med en mängd mönster och färger om du vill ha en roligare klädeskombination. Reebok har en mängd olika toppar och kläder för olika träningsformer.