alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Bodysuits

 
[10]

Bodys som förenar en klassisk stil med praktikalitet

Med bodys från Reebok slipper du inte undan från att få det bästa av två världar. Detta är såklart en klassisk retrostil som passar alla som vill få sig en sväng tillbaka till 90-talet men med en funktionalitet som endast moderna plagg besitter genom sitt högkvalitativa material. Med materialet i dessa plagg vet du med säkerhet att du får något som du kan behålla lång tid framöver. De finns dessutom i olika färger som är diskreta till sin natur och som avger ett proffsigt utseende som signalerar att du är redo att ta tag i livet och maximera dig själv så mycket du kan, och göra det som du på ett unikt sätt kan göra bäst.

Trikåbodys vars material från Reebok når upp till dina krav

Materialet i dessa kläder är skapat från trikåmaterial med många olika kvalitéer. Den har till sitt material majoriteten bomull med hela 93 procent. Sedan för att få det funktionella, expansiva materialet kommer dessa bodys med ytterligare sju procent spandex. Detta gör att plagget töjer sig och är slitstarkt varje gång du ska ha den. Trikåbodys från Reebok har dessutom en passform som är figursydd, vilket innebär att de är sydda på ett sätt som anpassas efter din unika passform. Det ger maximal komfort så att du istället kan fokusera på din träning och inte på vad du har på dig.

Retro bodys som går utmärkt att kombineras med andra plagg

Till bodys från Reebok passar det utmärkt att kombinera ett par Classics sockar från Reebok. Dessa sockar tenderar att ta fram din egna 90-talsstil och ge dig en härlig känsla av nostalgi. Detta gör också att du känner dig mer bekväm och redo att bli ditt bästa jag helt enkelt. Det du ska fokusera på är trots allt vad du gör, inte eventuellt obehag från dåliga kläder.