alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
logo

SKRUVA UPP INTENSITETEN

Den allra sista kollektionen från Reebok x Cardi B är här. Kolla in den före storhelgerna och gör ett djärvt statement.

Cardi B

 
[54]
1 / 2
Sida:av 2

Attityd och stjärnstatus från Reebok och Cardi B

Den amerikanska rapstjärnan Cardi B är känd för sin avslappnade men extroverta stil. Sedan hon inledde sitt samarbete med Reebok 2018 har hon satt sin prägel på många av våra produkter. Du kan alltså enkelt skaffa hennes look du också. Börja med ett par färgstarka sneakers med hög sula och kombinera dem med en läcker croppad topp och ett par slimmade tights. Kollektionen innehåller även stödjande sportbehåar med Reebok-tryck och sköna hoodies. Kaxighet och extravagans, i kombination med sportig funktionalitet, genomsyrar hela kollektionen.

Cardi B bjuder på sportig stil och komfort

Övertygad om att mode och komfort inte hör ihop? Låt oss bevisa motsatsen. Vi snackar mjuk bomull och skön trikå, alltid med en sexig ”cardifierad” twist. Det handlar om slimmade tights, överdimensionerade hoodies, stödjande sportbehåar och croppade toppar som syns och hörs utan att be om ursäkt för sig. Framtagna för gymmet, dansgolvet och vardagslivet. Awesome. Eller som Cardi B själv skulle ha sagt: EEEEOOOWWWW!

Ta Cardi B-looken till nästa nivå med accessoarer från Reebok

Hos Reebok hittar du alltid det lilla extra som förhöjer din look. Matcha de nya plaggen från Cardi B-kollektionen med en snygg och praktisk midjeväska. Med en midjeväska har du alltid plånboken, mobilen och nycklarna nära till hands samtidigt som du har händerna fria. Tack vare väskans säkra blixtlås har du full koll på dina saker och minimerar risken att tappa bort dem. Andra coola accessoarer i Reeboks sortiment är solglasögon och kepsar som ger dig en ledig stil och samtidigt skyddar ögonen från solen.