alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Cardi B

 
[28]

FYNDA IKONISKA COLLABS. BARA UNDER 72 TIMMAR.

Vill du få upp till 50 % RABATT på våra hetaste collabs? Såklart. Archive Sale är snart här. Signa upp dig nu för info.
Cardi B Classic Leather V2 Shoes
Cardi B Classic Leather V2 Shoes
Cardi B Bralette
Cardi B Fur Ombre Jacket (Unisex)
Cardi B Classic Leather V2 Shoes
Cardi B Classic Leather V2
Cardi B Freestyle Hi
Cardi B Knit Pants
Cardi B Knit Pants
Cardi B Classic Leather V2
Cardi B Classic Leather V2
Cardi B Classic Leather V2
Cardi B Freestyle Hi
Cardi B High-Rise Tights
Cardi B High-Rise Tights
Cardi B High-Rise Tights
Cardi B Classic Leather V2
Cardi B Classic Leather V2
Cardi B Classic Leather V2
Cardi B Knit Hoodie
CL CARDI
CL CARDI
Cardi B Club C

Attityd och stjärnstatus från Reebok och Cardi B

Den amerikanska rapstjärnan Cardi B är känd för sin avslappnade men extroverta stil. Sedan hon inledde sitt samarbete med Reebok 2018 har hon satt sin prägel på många av våra produkter. Du kan alltså enkelt skaffa hennes look du också. Börja med ett par färgstarka sneakers med hög sula och kombinera dem med en läcker croppad topp och ett par slimmade tights. Kollektionen innehåller även stödjande sportbehåar med Reebok-tryck och sköna hoodies. Kaxighet och extravagans, i kombination med sportig funktionalitet, genomsyrar hela kollektionen.

Cardi B bjuder på sportig stil och komfort

Övertygad om att mode och komfort inte hör ihop? Låt oss bevisa motsatsen. Vi snackar mjuk bomull och skön trikå, alltid med en sexig ”cardifierad” twist. Det handlar om slimmade tights, överdimensionerade hoodies, stödjande sportbehåar och croppade toppar som syns och hörs utan att be om ursäkt för sig. Framtagna för gymmet, dansgolvet och vardagslivet. Awesome. Eller som Cardi B själv skulle ha sagt: EEEEOOOWWWW!

Ta Cardi B-looken till nästa nivå med accessoarer från Reebok

Hos Reebok hittar du alltid det lilla extra som förhöjer din look. Matcha de nya plaggen från Cardi B-kollektionen med en snygg och praktisk midjeväska. Med en midjeväska har du alltid plånboken, mobilen och nycklarna nära till hands samtidigt som du har händerna fria. Tack vare väskans säkra blixtlås har du full koll på dina saker och minimerar risken att tappa bort dem. Andra coola accessoarer i Reeboks sortiment är solglasögon och kepsar som ger dig en ledig stil och samtidigt skyddar ögonen från solen.