alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Classic Nylon

 
[27]

Ikonisk komfort med Reebok Classic Nylon-kollektionen

Med ett par skor från Reebok Classic Nylon-kollektionen höjer du omedelbart komforten i vardagen och fulländar en avslappnad och sportig garderob. Vi har gett vår ikoniska modell en uppdaterad design med rena linjer som passar din moderna stil och samtidigt ger en skön retro-touch. Ledordet för Classic Nylon är comfort, och skorna har skön dämpning och en ovandel i textil som kompletteras med detaljer i syntetiska naturmaterial som nubuck och mocka. För dig som är ute efter något helt unikt erbjuder Reebok genom modellen TXT en möjlighet att designa din egen sko genom att lägga till text eller emojis på sidan av skon, det är helt upp till dig.

Classic Nylon M är sportiga skor med stilsäker retro-look och rena detaljer

Denna ikoniska modell har funnits i sortimentet sedan 1984 och är en stilren klassiker som med sina självsäkra detaljer tar din stil till nästa nivå. Med sina rena linjer, sköna stabilitet och mjuka dämpning fungerar dessa streetskor både på shoppingturen i stan, på kontoret och på helgturen till skärgården. Med en slistark yttersula i gummi håller ett par Reebok-skor för många långa promenader och äventyr. I kollektionen finns flera färg- och materialkombinationer så att du garanterat hittar ett par skor som passar just din stil.

Classic Nylon tar vardagen till nästa nivå

Reebok Classic Nylon smälter enkelt in i din nuvarande garderob och ger en känsla av sportig attityd med karakteristiska detaljer som bidrar med det där lilla extra. Med de många modellerna hittar du enkelt både ett par som smälter in och diskret fulländar din stil på jobbet och ett par som stjäl mer uppmärksamhet och fungerar som mittpunkten i en sportig retro-look. Ett par Classic Nylon går dessutom enkelt att kombinera med plagg från övriga Reebok-kollektioner som till exempel Cardio och One Series.