alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Classics

 
[1493]
Classics The Answer DMXClassics The Answer DMX

The Answer DMX

Classics

Reeboks Classic-kollektion – våra mest ikoniska modeller

Reeboks Classic-kollektion är en samling av våra mest karakteristiska och tidlösa plagg och streetskor. Många av modellerna designades under 80- och 90-talet och har nu fått en uppdaterad look med renare linjer och diskreta detaljer som andas modern stil med retro-känsla. Många av skorna i kollektionen skapades ursprungligen avsedda för sportaktiviteter och även om de idag främst används som streetskor så har de kvar många av de komforthöjande funktioner som först gjorde dem populära, som till exempel mjuk dämpning och en ovansida som ger skön support hela dagen. I klädesväg innehåller Reebok Classic-kollektionen allt ifrån t-shirts och huvtröjor med den stora Reebok-loggan i retro-stil till överdragsbyxor och tights.

Reebok Classic har en tidlös design i sportig stil med det lilla extra

Alla Classic Reeboks-plagg har gemensamt att de utstrålar en diskret sportig attityd som enkelt smälter in i din vardagsgarderob och ger en tidlös stil med det där lilla extra som uttrycker individualitet och självsäkerhet. Självklart är det inte bara det visuella utseendet som är viktigt utan även att dina skor och klädesplagg erbjuder hög komfort vare sig du väljer att bära dem på kontoret eller under en avslappnad helgutflykt. Våra klassiska modeller har diskreta funktioner som till exempel Hexalite-dämpning i skor och plagg sydda i Speedwick- och meshtyg som säkerställer att temperaturkontrollen är på topp.

Reebok Classic-kollektionen utstrålar självsäkerhet och retro-känsla

Några av de mest ikoniska skomodellerna i kollektionen är Classic Nylon, Reebok Aztrek och Club C som alla har en unik look med moderna detaljer som andas retro. Alla våra Classics-skor finns i många olika designvarianter och färgkombinationer så att du garanterat hittar en modell som passar just dig och din unika stil. Våra sportiga skor matchar fint till övriga plagg och accessoarer i Classics-kollektionen. Missa inte att många Reebok Classics även finns i barn- och babystorlekar så att du kan höja både komforten och stilen på ditt barns garderob.