alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Classics

 
[1652]
Classics Small Vector Crew Sweatshirt
Club C 85
Club C 85 Vintage
Classic Leather
Club C 85 Vintage
CL WDE FT WIDE-LEG PANT
Classics Natural Dye Legging Shorts
Reebok Royal Glide Ripple Clip Shoes
Reebok Royal Complete Clean 2.0
Workout Plus
Club C 85 Vintage
Classic Leather
Club C 85
Club C 85 Vintage
Ex-O-Fit Clean Logo INT
Classics Fitted T-Shirt
CL SS TEE
Reebok Classics Natural Dye Waffle Shorts
Basketball City League Fleece Shorts
Club C 85
THE FLINTSTONES Instapump Fury 94
Reebok Royal Complete Clean 2.0
Club C 85
Classic Leather
Classic Leather Legacy AZ
Club C 85 Vintage
Reebok Royal Glide
Classics Natural Dye Boxy T-Shirt
Classics Small Vector T-Shirt
Classics Natural Dye Legging Shorts
CL WDE FT WIDE-LEG PANT
La Casa De Papel Classic Leather
F/S Hi
Reebok Royal Glide
Reebok Royal Glide Ripple Clip
Classics Natural Dye Sweatshirt
Graphic Series International Sportswear T-Shirt
Classics Cozy Legging Shorts
Classics Cotton Leggings
Classics Foundation Small Sling Bag
Classics Crossbody Bag
Classics Basketball Socks
Classics Fold-Over Crew Socks – 3-pack

Reeboks Classic-kollektion – våra mest ikoniska modeller

Reeboks Classic-kollektion är en samling av våra mest karakteristiska och tidlösa plagg och streetskor. Många av modellerna designades under 80- och 90-talet och har nu fått en uppdaterad look med renare linjer och diskreta detaljer som andas modern stil med retro-känsla. Många av skorna i kollektionen skapades ursprungligen avsedda för sportaktiviteter och även om de idag främst används som streetskor så har de kvar många av de komforthöjande funktioner som först gjorde dem populära, som till exempel mjuk dämpning och en ovansida som ger skön support hela dagen. I klädesväg innehåller Reebok Classic-kollektionen allt ifrån t-shirts och huvtröjor med den stora Reebok-loggan i retro-stil till överdragsbyxor och tights.

Reebok Classic har en tidlös design i sportig stil med det lilla extra

Alla Classic Reeboks-plagg har gemensamt att de utstrålar en diskret sportig attityd som enkelt smälter in i din vardagsgarderob och ger en tidlös stil med det där lilla extra som uttrycker individualitet och självsäkerhet. Självklart är det inte bara det visuella utseendet som är viktigt utan även att dina skor och klädesplagg erbjuder hög komfort vare sig du väljer att bära dem på kontoret eller under en avslappnad helgutflykt. Våra klassiska modeller har diskreta funktioner som till exempel Hexalite-dämpning i skor och plagg sydda i Speedwick- och meshtyg som säkerställer att temperaturkontrollen är på topp.

Reebok Classic-kollektionen utstrålar självsäkerhet och retro-känsla

Några av de mest ikoniska skomodellerna i kollektionen är Classic Nylon, Reebok Aztrek och Club C som alla har en unik look med moderna detaljer som andas retro. Alla våra Classics-skor finns i många olika designvarianter och färgkombinationer så att du garanterat hittar en modell som passar just dig och din unika stil. Våra sportiga skor matchar fint till övriga plagg och accessoarer i Classics-kollektionen. Missa inte att många Reebok Classics även finns i barn- och babystorlekar så att du kan höja både komforten och stilen på ditt barns garderob.