alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Classics · Skor

 
[969]
Club C 85
Club C 85 Vintage
Club C 85
Classic Leather
Classic Leather
Club C 85 Vintage
Classic Leather Legacy AZ
Reebok Royal Complete Clean 2.0
Classic Leather
Reebok Royal Glide
Ex-O-Fit Clean Logo INT
Classic Leather
Workout Plus
Reebok Royal Glide Ripple Clip Shoes
Classic Leather Legacy AZ Grow
Club C 85
COURT PEAK
Club C 85
Club C 85 Vintage
La Casa De Papel Classic Leather
Club C 85
Reebok Royal Complete 3.0 Low
Club C Revenge Vintage
Workout Plus
LT Court
Classic Legacy AZ
Court Peak
Club C Revenge
Classic Leather
Classic Leather Legacy AZ Grow
Reebok Royal Complete Clean 2.0
F/S Hi
Classic Leather
Classic Leather Legacy
Classic Leather
Classic Legacy AZ
Classic Leather
Reebok Royal Glide Ripple
Classic Leather
Reebok Royal Glide
Reebok Royal Techque T
Reebok Royal Glide Ripple Clip
Question Mid

Fixa vardagsstilen med Classic skor

Reeboks grundare J.W. Foster var en av de första att skapa sprintskor med spikar redan 1890. Nästan ett århundrande senare, 1986, valde Reebok att återskapa populära sneakers från tidigare år. Lite mer än tre årtionden senare finns detta populära sortiment Reebok Classic skor fortfarande kvar. Classic skor erbjuder flertalet olika modeller, allt från platta smarta sulor till tjocka kaxiga sulor, skosnören till pump-teknologi, tuffa till avskalade färger och självklart coola mönster. Oavsett vad så innebär ett par Classic skor tidlöst sportmode som passar för både extrem sport och ett mer lugnt evenemang.

Behåll en tidlös stil med Reebok Classic skor

Eftersom skorna i kollektionen fortfarande finns kvar mer än tre årtionden senare visar det att skorna inte går ur tiden och är därför en god investering till garderoben. Förutom en härlig retrokänsla finns alltid en modern twist som ger dig den perfekta attityden. Du hittar allt från de populära seriefigurerna Tom och Jerry, 80- till 90-talsinspirerade till mer moderna modeller. Bestäm själv vilket årtionde som inspirerar dig och dina behov. Skorna är dessutom bekväma med en minimalistisk och avslappnad sportig look som underlättar fysiska aktiviteter så väl som det vardagliga livet.

Välj dina unika Classic skor

När du väljer ett par skor från Classic-sortimentet får du oftast valet att välja vilken färg du vill ha, detta gör att du kan göra din skomodell mer personlig så att färgen passar just dig och din personlighet. Använd gärna skorna tillsammans med Reebok Classic kläderna eller använd de tillsammans med andra kläder från ett annat sortiment för att skapa mer attityd och personlig känsla. Då skorna är tidlösa fungerar de bra ihop med flertalet olika klädeskombinationer. Kombinationerna är oändliga för det är du och din kreativitet som bestämmer. Dessutom går skorna bra att använda för träningspasset, så väl som jobbet och festen.