alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Classics · Skor - höga

 
[39]

De ikoniska Reebok Classic höga sneakers

1986 återskapade Reebok sina populära skomodeller från tidigare år och Classic sortimentet skapades. En av de mest ikoniska modellerna är Reebok Classic höga sneakers som förutom att vara bekväma skapar en kaxig och personlig attityd. Skorna går bra att använda året runt och passar både på basketplanen såväl som på festen. Du hittar allt från mer avslappnade färger till kaxiga, och platta, bekväma sulor till tjocka och tuffa och självklart sneakers i olika mönster.

Reebok Classic höga skor för basketfansen

Om du är en person som älskar 80- eller 90-talsstilen så finns där mängder av retrodoftande Reebok Classic höga sneakers som till och med kan lura före detta basketproffsen Allen Iverson och Shaquille O’Neal att de är hämtade från en lyckad basketsäsong på 90-talet. Designen av de höga sneakers reflekterar Reeboks respekt till basketplanen så väl som basketspelarna som inspirerade oss på 80- och 90-talet. Om du har tur kanske du till och med hittar Allen eller Shaquilles signaturskor i kollektionen, om inte så hittar du garanterat någon av de mer originella men stilrena sneakers som aldrig går ur tiden. Förutom retrodoftande finns även futuristiska sneakers som andas framtid, bekvämlighet och funktionalitet. Teknologin för sneakersen är allt från stötdämpande EVA-material eller DMX-teknologi till Hexalite-dämpning, allt beror på vilka sneakers du väljer. Skorna kommer även i olika material som fullnarvigt skinn eller syntetläder.

Reebok höga sneakers tar din vardagsstil till nästa nivå

Om du vill ha en vardagsstil som sticker ut från mängden rekommenderas Reeboks höga sneakers som dessutom ser ännu kaxigare ut tillsammans med en cool byxa, tröja, jacka och keps från Classic-sortimentet. Du kan själv välja om du vill ha en mer enhetlig look genom att välja från samma sortiment eller våga vara annorlunda och matcha med olika mönster och färger från de andra kollektionerna. Det är endast din kreativitet som hindrar dig från hur långt du kan ta din nya vardagsstil.