alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Classics · Sneakers

 
[936]
Reebok Royal Complete Clean 2.0
Classic Leather
Classic Leather
Club C Revenge
Club C 85 Vintage
Club C 85 Vintage
Club C 85
Club C 85
NPC II
Club C Revenge
Club C 85 Vintage
Club C 85
Club C 85
Classic Leather
Club C Revenge
Cardi B Classic Leather V2 Shoes
Club C Revenge
Classic Leather Legacy AZ
Classic Leather
Club C 85
Club C 85
Reebok Royal Complete Clean 2.0
Classic Leather Legacy
Sneeze LT Court
Club C 85 Vintage
Club C 85
Looney Tunes Club C 85
Court Peak
Club C Geo Mid
Court Peak
Classic Leather Make It Yours
Reebok Royal Glide Ripple Clip
Reebok Royal Ultra
Reebok Royal Glide
Braindead Club C Revenge
NPC II
Reebok Royal Classic Jogger 3
Ex-O-Fit Hi
Club C 85
Classic Leather
Classic Leather Make It Yours
Classic Leather
Club C 85 Vegan

Behåll stilen med ett par Reebok Classic sneakers

Om det är något som aldrig går ur tiden hos oss så är det garanterat våra Reebok Classic sneakers. Vi såg vilka skor som tidigare hade varit populära och valde att börja återskapa de 1986. Lite mer än tre årtionden senare finns det tidlösa klassiska sortimentet Reebok Classic fortfarande kvar, och idag hittar du Reebok sneakers som är retroinspirerade men även futuristiskdoftande som kan lyfta vilken vardagsstil som helst. Du hittar massor av olika alternativ i vårt sortiment från den klassiska H-formningen vid snörningen, bråkmakarna Tom och Jerry, neonfärger, fuskpäls, avskalade eller färgglada färger och mycket mer.

Reebok Classic - en funktionell sko

Vi vet att alla har olika behov, stil och preferenser och därför har vi valt att reflektera detta i vårt Classic-sortiment. Du hittar därför allt från enkla skor till mönstrade och färgglada. Materialet skiljer sig också mellan de olika skorna, från de mer klassiska syntetiskt läder, fullnavigt skinn, mjukt skinn, mockamaterial till mer futuristiska tyg och fuskpäls. Dessutom används olika teknologier för att göra skorna så bekväma som möjligt, till exempel används stötdämpande EVA-material, Hexalite-teknik och DMX-teknologi. Vissa skor har en löstagbar sula som ger dig friheten att byta till en ortopedisk sula som passar din kropps behov bättre. Du kan välja mellan att fortsätta knyta om dina skor efter varje match eller underlätta och använda pumpteknologin. Inspirationen av designen kommer från våra mest kända basketspelare, tennisspelare och sportprofiler genom tiderna.

Reebok och de olika kombinationerna

Vår kollektion av Classic sneakers kan få vem som helst att bli avundsjuk. För att skapa en sammanhängande och enkel stil så är det alltid säkrast att satsa på en samling, vilket innebär att rocka Classic sneakers med kläder från samma sortiment. Om du däremot vill vara modig och stå ut i mängden är det en bra idé att matcha och mixa olika stilar, färger och mönster från de olika sortimenten.