alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Club C

 
[217]
1 / 5
Sida:av 5

Behåll tidlöst mode med Reebok Club C 85 skor

Om du älskar Reebok så äger du säkerligen redan ett par coola Reebok Club C. Denna kollektionen är vår mer sofistikerade sneakers med enkelt, lågt skaft och är designade med EVA-teknik för att dämpa stötar och ge en bekväm känsla i varje steg. Reebok Club C 85 skor anses vara originalet enligt vissa, och har en tennisinspirerad stil som ger en tidlös känsla som passar för allt. Dessa sneakers finns för alla åldrar, både för stora och små. Släng på dig dina favorit Classic sneakers och bege dig ut på tennisbanan och visa vem som är redo att vinna.

Reebok Club C sneakers teknologi och material

Förutom den stötdämpande EVA-tekniken erbjuder Club C mängder av olika material, färger och mönster. Materialet varierar från ett synligt reflexmaterial, läder och mocka till syntetläder. Vi har enkla vita eller svarta skor till mer färgstarka och modiga färger, dessutom finns avtonade färger med en färgglad logga som en twist eller coola metallicglänsande detaljer. Detaljerna är många och varierande och har en tendens att återspegla den där grymma tennisspelaren du är, eller åtminstone din häftiga personlighet. Yttersulorna kommer i olika färger och storlekar, så som fräscha vita eller coola bruna, häftiga tjocka eller enkla platta. Sneakersen passar självklart på tennisbanan men även för annan sport eller vardagslivsstil.

Mixa och matcha med Club Reebok

Förutom att vi erbjuder dig en av våra bekvämaste skor erbjuder vi en tidlös stil som går utmärkt att använda tillsammans med mängder av olika klädeskombinationer. Om du vill ha fullt medlemskap i Club C så är det garanterat när du klär dig i kollektionen Classic som dessutom får dig att likna vår egen ambassadör. Om du hellre kör ditt eget race är det bästa tipset att ta kläder från olika sortiment och blanda de olika färgerna och mönstren tills din egen stil visas genom kläderna.