alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Combat

 
[2]

Reebok Kampsport har slitstarka kläder och accessoarer

Vårt Reebok Combat-sortiment är framtaget speciellt för MMA, kampsportträning och crosstraining och är inspirerat av världens främsta fighters. Vi har skapat slitstarka och funktionella kläder som passar utmärkt i boxningsringen såväl som ute på stan. Dessutom hittar du rejäla boxnings- och MMA-handskar med bra stötdämpning i Reebok Combat kollektionen, utan handskar kan det bli svårt att vinna en match. Släng på dig en kaxig MMA-tröja och spring ner till ringen, det är dags att vinna med en knockout.

Reebok Combats funktionella och välsittande sortiment av kläder

Om du någonsin har sett en MMA-match vet du hur viktigt det är med slitstarka kläder då det kan bli väldigt tuffa tag. Dessutom blir det varmt och svettigt, och det är därför viktigt med kläder som har fuktavledande material. I vårt sortiment hittar du bland annat kläder med ventilerande meshpaneler eller Speedwick-teknologi som hjälper dig att hålla dig sval och torr under hela träningspasset. Eftersom MMA är en högintensiv sport behövs bekväma kläder som tillåter rörelsefrihet, vilket vi har fokuserat på i vårt sortiment. Vi vet att det kan vara svårt att ta sig till klubben när mörkret ligger på och det regnar, därför har vi även tillverkat kläder med reflexmärke och vattenavvisande material.

Vårt kaxiga Reebok Kampsport klädessortiment

Det är svårt att inte se hård och tuff ut när man tränar kampsport, speciellt inte om man satsat på Reeboks Combat-sortiment. Vi vet dock att det är viktigt att vara snäll mot naturen och därför kan du hitta bomullskläder som är tillverkade tillsammans med Better Cotton Initative som förbättrar den globala bomullsproduktionen. Vi har tuffa träningsset som ger dig en enhetlig cool look men som fortfarande är funktionella och tillåter rörelsefrihet samtidigt som komfort. Om du planerar att investera i ett par boxningshandskar är det smart att även inskaffa ett par handlindor för att minska stötarna ytterligare.