alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Combat · Byxor

 
[1]
Dam Träningsform Svart Combat Striker PantsDam Träningsform Svart Combat Striker Pants

Combat Striker Pants

Dam Träningsform

Välj mellan olika stilar med Reeboks Combat-byxor

Vi är inspirerade av MMA-stjärnorna och har därför skapat combat-byxor som är slitstarka och rörelsefrämjande som passar utmärkt i boxningsringen eller oktogonen när framförallt sparkas måste utdelas för att vinna matchen. Släng på dig ett par sköna sweatpants eller combat-inspirerade byxor och skynda dig ner till oktogonen och öva på en knockout.

Reeboks Combat-byxor i olika material

Vi vet att alla har olika behov när det gäller byxor, därför hittar du combat-byxor i olika material beroende på dina behov, och vi har allt från French Terry och Dobbyväv till härlig polyesterblandningar. Vi vet att det är viktigt att vara snäll mot naturen och människorna runt omkring oss och vi har därför ett samarbete tillsammans med Better Cotton Initiative vilket hjälper till att förbättra den globala bomullsproduktionen. Beroende på vad dina behov är kan du välja mellan varma, mjuka, kroppsnära, slim fit sweatpants, till mer lätta, hängiga men stilrena byxor. Dessutom har vi byxor som passar utmärkt som vardagsbyxor och som ger dig den perfekta rörelsefriheten samtidigt som du ser cool ut.

Reebok Combat-byxor ger dig stöd

Oavsett om du är på väg till en MMA-match eller din egen träning så kommer våra inspirerande combat-byxor garanterat ge dig det stöd och komfort som du behöver. Det spelar ingen roll om du är en person som gillar en mer klassisk look eller mer futuristisk, vårt sortiment gör att du inte behöver välja mellan stil och komfort. Släng på dig ett par coola byxor och se om du kan hitta en matchande tröja från vår Combat-kollektion. Även om du skulle misslyckas med knockouten så kan vi garantera att din outfit kommer få vem som helst att känna att din stil äger boxningsringen och din omgivning. Släng på några coola Reebok sneakers för att lägga till det där lilla extra till dina kaxiga kläder.