alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

Combat · Handskar

 
[1]
Storlek
Pris
1 299 kr - 1 299 kr
1299
Träningsform Svart Combat Glove WhiteTräningsform Svart Combat Glove White

Combat Glove White

Träningsform

Reeboks stötdämpande boxningshandskar

Boxningshandskar kan hjälpa till att dämpa stötar när man tar sig an ett tufft träningspass där sparring, slag mot sandsäck eller en träningskamrat är involverat. Vi har framställt handskar som är sköna med ett ventilerande material som kan hjälpa dig att orka med en tuff runda med massor av slag. Släng på dig ett par av våra MMA-handskar och spring ner till oktogonen och öva på några slag. Vi kan lova att det kommer bli ett tufft men roligt träningspass.

Reeboks MMA-handskar ger det stöd du behöver

Våra handskar är av högsta kvalitet för att underlätta ditt nästa, tuffa träningspass. Handskarna är tillverkade av bland annat skönt och ventilerande material, en robust läderkonstruktion, vadderade slagytor och stötdämpande stoppning, och förutom boxningshandskar erbjuds även MMA-handskar med öppen handflatedesign för att tillåta och underlätta för flera olika kampsporter. Handskarna har även en handledsrem som hjälper till att ge en välsittande passform. Beroende på vilka behov du har finns bland annat mjuk vaddering som anpassar sig till handen och ger skydd, eller fast skum som ger bra stötdämpning. Boxning är inte endast till för kampsportsutövare, de fungerar även bra om du kör på HIT-träning eller om du vill förbränna fett då boxningselement involverar hela kroppen.

Reeboks MMA-handskar sätter tonen för träningen

Boxningsträning är en väldigt varierad träning som involverar smidighet, uthållighet, styrka, teknik, balans och konditionsträning. När du slänger på dig ett par coola Reebok handskar kan du öva intervaller och slagexplosioner som kommer ge dig smidiga muskler och bra kondition. Vi rekommenderar att du använder handlindor under handskarna för att dämpa stötarna ytterligare. Om du vill känna dig som ett av MMA-proffsen rekommenderar vi kläderna i vårt Combat-sortiment som är speciellt tillverkade för de olika kampsporterna genom att använda material som tillåter häftiga rörelser samtidigt som de är bekväma.