alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Combat · Kläder

 
[2]
Herr Träningsform Grå United By Fitness MyoKnit Seamless T-ShirtHerr Träningsform Grå United By Fitness MyoKnit Seamless T-Shirt

United By Fitness MyoKnit Seamless T-Shirt

Herr Träningsform

Dam Träningsform Svart Combat Striker PantsDam Träningsform Svart Combat Striker Pants

Combat Striker Pants

Dam Träningsform

Reeboks boxningskläder som ger dig mer attityd

Om du någonsin utövat någon form av kampsport så vet du hur jobbiga kläderna kan kännas om de inte tillåter dig den rörelsefrihet som behövs när man utövar de olika rörelserna, och dessutom kan man lätt få kläderna uttöjda och förstörda. Våra boxningskläder ger dig det stöd som behövs när du är upptagen i boxningsringen. Släng på dig ett par coola shorts, en skön bomullströja och en kaxig hoodie och bege dig ner till ringen i dina boxningskläder.

Allt sitter i materialet I Reeboks boxningskläder

Om du är galen i MMA så har vi mängder av olika klädesplagg som passar dig. Att ha slitstarka kläder som dessutom tillåter rörelsefrihet och komfort när man utövar kampsport är väldigt viktigt och något som vi har förstått. Materialet i våra kläder är allt från nylon, polyester, bomullstrikå, slätvävt material, french terry och jacquardmaterial. Vi vet att det är viktigt att vara snäll mot omgivningen, såväl människor som naturen, och har därför ett samarbete tillsammans med Better Cotton Initative som förbättrar den globala bomullsproduktionen. I vårt sortiment av boxningskläder hittar du allt från jackor, hoodies, träningsoveraller, sportbehåar, shorts och tights. I några av våra tights har vi tillverkat en högre midja som är försedd med en skyddspanel som hjälper att täcka svanken och motverka skav. Dessutom använder vi platta sömmar som inte skaver eller irriterar så du kan fokusera på din match.

Visa i vilket horn du står med Reebok Combat-kläder

Vi är inspirerade av världens främsta MMA och därför hittar du mängder av olika kläder som hyllar några av våra mest välkända fighters. Oavsett om du endast ska se en MMA-match hemma i soffan eller om du själv ska in i oktogonen kommer du garanterat gå på knockout när du slänger på dig våra kaxiga kläder från Combat kollektionen.