alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

Combat · Shorts

 
[11]
Herr Träningsform Svart Reebok Austin Allover Print ShortsHerr Träningsform Svart Reebok Austin Allover Print Shorts

Reebok Austin Allover Print Shorts

Herr Träningsform

Herr Träningsform Svart Workout Ready Compression BriefsHerr Träningsform Svart Workout Ready Compression Briefs

Workout Ready Compression Briefs

Herr Träningsform

Bekväma och rörelsevänliga MMA-shorts för dam och herr

Rörelsefrihet är otroligt viktigt för idrottare inom kampsport. MMA-shorts finns i mjukt slätvävt material med en slimmad och normal kroppsnära passform. Byxorna är tillverkade i bomull och polyester, ventilerande mesh eller i lätt material av nylon, och midjan är elastisk och har en justerbar dragsko. I midjan som är något högre på den bakre sidan finns dessutom greppande silicon, och det yttre materialet på de 90-talsinspirerade shortsen är vattentåligt. Speedwick-teknologin låter huden andas och gör att svetten håller sig borta. Fickor på sidorna rymmer små men viktiga tillhörigheter, och på sidorna av combatshortsen finns höga sprund för att man ska kunna röra sig mer fritt.

Reeboks boxningsshorts är hållbara och hjälper dig att kämpa hårt i boxningsringen

Om man håller på med tuffa sporter som MMA eller boxning måste kläderna hålla för hårda tag. Med Reeboks MMA-shorts dominerar du din motståndare rond efter rond i boxningsringen. Reeboks boxningshorts är designade för högintensiv combat-träning och eftersom materialet är fuktavledande minimerar de svett. Combat-shorts passar för all boxningsinspirerad träning och är designade för killar och tjejer som tränar varje dag. Den typen av shorts passar för exempelvis combat-träning, kickboxning och andra intensiva sporter, och Reebok har tagit fram combat-shorts med nästintill obegränsad rörelsefrihet som passar alla tuffa atleter.

Uppgradera looken med tuffa t-shirts och linnen

Reeboks praktiska boxningsshorts tillåter maximal rörelse samtidigt som de sitter väldigt bra, men man får inte glömma överkroppen. Reebok har ett stort utbud av t-shirts och linnen som låter huden luftas samtidigt som de är lätta att röra sig i. Tröjorna är perfekta för idrottare som brinner för spänning och intensitet, och eftersom det är viktigt att känna sig bekväm och självsäker i boxningsringen är det bra med ett par stötdämpande skor som sitter på plats, rond efter rond.