alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Conor McGregor

 
[12]

Reebok Conor McGregor är en kollektion för alla idrottare som siktar högt

Reeboks snygga kollektion med MMA-stjärnan har tröjor, mössor och andra plagg. Alla som tränar vet hur viktigt det är att känna sig bekväm och kunna röra sig obehindrat, och i kampsporter som MMA är det kanske av allra störst vikt. Därför har Reebok shorts som är tillverkade för just högintensiv träning. T-shirtsen som är tillverkade i hundra procent bomull är mjuka och passar till både träning och vardag, eller välj en svart, värmande Reebok Conor McGregor mössa med vitt och grönt tryck med Team Conor och Dublin. Irlands stolthet inspirerar inte bara andra fantaster av MMA, hans kämparglöd är något alla idrottare vill åt, vilken sport det än handlar om. Med de här kläderna slår du som en vinnare.

Sportutrustning från MMA och Conor McGregor för Reebok

MMA-världens mest kända fighter hyllas med en snygg kollektion av träningskläder för de som håller på med högintensiva träningsformer. Eftersom det är en högintensiv sport är det otroligt viktigt att kläderna sitter på plats och har mycket rörelsefrihet, och kläder med material av bomull ger vardaglig komfort. Varför inte välja en t-shirt med tuff grafik på bröstet inspirerat av Conor McGregor? Med ordentliga sportkläder får du självförtroendet du behöver för att gå lika långt som den irländska stjärnan.

Detaljerna inspirerade av Conor McGregor får inte glömmas bort

Looken blir fulländad med andra plagg och accessoarer från Reebok. Det är rekommenderat att införskaffa ett par klassiska vita strumpor eftersom de passar till allting. En praktisk vattenflaska är bra att ha med sig till gymmet, och en värmande hoodie är skön att dra på sig och varva ner i när man går hem från träningen. Ett par hållbara handskar är nödvändiga för boxningsringen. Reebok har också svarta kepsar och ryggsäckar med MMA-motiv för de som är riktigt frälsta.