GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

Core Essentials

 
[7]

Core Essentials med specialteknologier för bästa komfort

Reeboks Core Essentials har alla tillbehör för ett riktigt bra core-pass, som exempelvis ett par stilrena sneakers i låg modell med stötdämpning i EVA-material. Den yttre sulan ger ett bra grepp och det låga skaftet ger extra rörelsefrihet. Sportbehåarna är speciellt anpassade för löpning och snabba rörelser, och plaggen ventilerar och håller kroppen torr. Vardagsbyxorna är i lätt material och du kan ha på dig dem både när du tränar och på väg hem. En t-shirt för löpning i material som avleder fukt är perfekt för högintensiv träning eller varma dagar där Speedwick-teknologin leder bort fukt. Tröjorna och tightsen har reflexdetaljer så att du syns när du kör dina kvällsrundor, och medelhöga strumpor i klassisk vitt eller svart från Reebok är det skönaste alternativet för dina fötter eftersom de stödjer bra när du tränar. Strumporna har ribbad mudd och är bekväma samtidigt som de sitter väldigt bra på foten.

Hitta allt du behöver för träningen bland Reeboks Core Essentials

Att träna core är kanske den allra viktigaste delen av ditt träningsschema, har du en stark core underlättar det för hela kroppen. Starka magmuskler gör att din rygg belastas mindre, och du undviker därmed skador och slitage. Att träna core gör dessutom att du får en bra hållning. Bland Reeboks Core Essentials hittar du skor, träningsbyxor, sportbehåar och shorts. Helt enkelt allt du behöver för att jobba på magrutorna.

Rätt ryggsäck eller väska kan göra stor skillnad

Att bära på tung packning under en längre tid kan göra att din hållning tar stryk, om du inte har en bra ryggsäck eller sportbag vill säga. Reeboks väskor är både snygga och snälla mot ryggen och axlarna. De har justerbara och mjuka axelband som gör det enkelt att bära med träningskläder och tillbehör under dagen. Reebok har också smarta vattenflaskor så att du kan släcka törsten när det behövs.