alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Cross training

 
[7]

Mångsidiga träningskläder och skor för crosstraining

Om du ägnar dig åt crossträning vet du att mångsidiga kläder och skor är A och O för att du ska hålla dig bekväm under träningspasset. Förändringarna i intensitet samt de olika rörelserna under passet kräver utrustning som klarar olika moment. I Reeboks kollektion av kläder och skor för crosstraining hittar du utrustning som klarar av olika intensitetsintervall och rörelser. Du får full rörelsefrihet samtidigt som dessa kläder och skor ger dig rätt stöd för din träning så du orkar ännu längre. Välj bland en mängd olika stilar och modeller i denna breda kollektion.

Funktionell träning med rätt plagg

Att välja rätt kläder för din crosstraining gör all skillnad. En favorit för de atleter som ägnar sig åt denna träningsform är Reeboks lågt skurna tights. Särskilt framtagna för crossträning har dessa tights Speedwick-teknologi som transporterar bort fukt från huden så du håller dig både torr och sval även under intensiva pass. En annan favorit är de fuktavledande shortsen med slim fit som ger dig ventilation och rörelsefrihet utan onödiga mängder material som är i vägen för dina rörelser. I kollektionen hittar du även en mängd toppar. Du kan välja bland långärmade tröjor i kompressionspassform för extra stöd för musklerna eller stretchiga t-shirts och spotbehåar.

Stabil cross workout med sköna skor

Reeboks särskilda crossträningsskor är mångsidiga och stötdämpande. Skorna använder ett stretchigt och lätt textilmaterial vilket gör att du både får perfekt passform och en lätt sko. Den lätta stötdämpningen gör att du får maximal komfort och det vävda material samt gummisulorna är både slitstarka och tåliga för bästa hållbarhet. Om dina pass innehåller mycket tyngdlyftning finns även särskilda skor som ger extra stabilitet för att skydda knäna vid tunga lyft. Dessa lyftarskor har en hög sula i hälen vilket gör att du får extra bra markkontakt och stabilitet.