alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Shorts för cross training

 
[1]

Få full rörelsefrihet med flexibla crosstrainingshorts

Med Reeboks kollektion av flexibla crosstrainingshorts kan du enkelt växla mellan konditions- och styrkeövningar under högintensiva pass. Reebok har designat en särskild kollektion för just crossträning och i denna hittar du plagg som ger dig flexibel rörelsefrihet och skönt stöd för dina rörelser. Välj bland en mängd olika snitt och modeller i olika färger och design. Samtliga shorts är gjorda i högkvalitativa material som låter dig hålla komforten även under de mest intensiva pass och övningar. Låt inget hindra dig från att maximera din träning när du har rätt utrustning!  

Shorts och korta tights för mångsidig crossträning

Under crossträning behöver du få full rörelsefrihet under konditionsövningar samtidigt som du inte vill ha shorts med för mycket material som är i vägen för dina rörelser. För styrkeövningar vill du även ha shorts som är slitstarka och sitter ordentligt på plats för att känna dig säker och kunna lägga fullt fokus på din träning. Hos Reebok hittar du shorts med rak eller slimmad passform som ger en kroppsnära passform utan att sitta åt runt kroppen. Detta gör att du kan röra dig utan att distraheras av överflödigt material men samtidigt känna dig fri och får skön ventilation. Du hittar även korta tights och shorts med tight passform som sitter ordentligt på plats och som tack vare fuktavledande teknologi inte ger en svettig känsla. 

Var fullt förberedd för intensiv träning med Reebok

Förutom Reeboks shorts för crossträning hittar du även skor och toppar som passar för denna träningsform. Matcha ett par mönstrade shorts med enfärgade t-shirts och linnen för en snygg och häftig look som inte är för rörig. För att ge ett färgstarkt intryck kan du matcha neonfärgade shorts med neonfärgade toppar och strumpor. En mer dämpad färgskala ger dig istället en stilren och klassisk sportstil. I Reeboks kollektion finns något för alla!