alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Skor för cross training

 
[3]

Crosstrainingskor för högintensiva och mångsidiga pass 

Crosspass kräver utrustning som kan ta dig mellan en mängd olika rörelser och intensitetsnivåer. Detta gör det särskilt utmanande att designa skor och kläder som klarar av denna typ av träning. Reebok har därför en särskild kollektion just för cross och crosstrainingskor. Sneakers från denna kollektion är specifikt framtagna för denna träningsform och låter dig bekvämt växla mellan olika intensitet och övningar utan att du förlorar fokus på dina mål. Reeboks crosstrainingskor har stötdämpande funktion och flexibel samt stabil passform för att du ska klara både styrke- och konditionsövningar och snabbt växla mellan dessa.

Sneakers för cross workout

Reeboks särskilda crossträningsskor är gjorda i en textilovandel som har en flexibel funktion. Det stretchiga materialet håller foten i ett säkert grepp och med extra förstärkning vid mellanfoten får du ordentligt med stöd även när du ägnar dig åt tyngdlyftning. Skornas sula har en lätt och responsiv stötdämpning som gör både löpning och tunga lyft lättare för knäna. Den sömlösa konstruktionen gör att du slipper skavande sömmar och det låga skaftet på skorna ger dig ökad rörelsefrihet under dina övningar. Skorna passar både för kondition och styrka och är därför perfekta för crossträning.

Maximera din träning med rätt crossutrustning

Reeboks stora kollektion av skor för crosstraining gör att du enkelt hittar en modell och design som passar både dina övningar och din stil. Matcha dina skor med Reeboks kollektion av utrustning och kläder för denna mångsidiga träningsform. Du hittar flexibla träningskläder i fuktavledande material som gör att du håller dig sval och ventilerad även under de allra svettigaste pass. Matcha ett par fräscha helvita sneakers med svarta tights och långärmad topp med kompressionspassform för en elegant och minimalistisk sportstil med extra stöd för dina muskler. Du kan även matcha en färggrann t-shirt eller sportbehå med ett par neonfärgade shorts och diskreta svarta skor för att lägga fullt fokus på dina energiska färgval.