alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

CROSSFIT

 
[115]
1 / 3
Sida:av 3

Gör dig redo med CrossFit-kollektionen med plagg som noga valts ut av proffsen

Reebok har tekniska och stadiga skor med en ovansida i vävt Jacquardmaterial och stabiliserande material. Sulan i mitten är stärkt med en mycket tålig Nano Shell-teknologi, och den mönstrade yttersulan gör att du får bra grepp på många olika typer av underlag. Perfekt för att du ska utmana dina begränsningar och lufta tunga vikter. Stötdämpning i skorna är bra att ha under de gånger passet består av löpning. Alla CrossFit-kläder är speciellt utvecklade av communityn. T-shirtsen är i hundra procent bomull och har en kroppsnära och smal passform. Reeboks tights från CrossFit-kollektionen finns i slitstarkt material med meshdetaljer för extra stilpoäng och ventilation.

CrossFit är en högintensiv men rolig idrottsform

CrossFit är en mycket bra träningsform som du kommer ha stor användning för i ditt vardagliga liv. Du får en styrka och uthållighet som annars är svår att uppnå. Oavsett om du är en professionell atlet eller en nybörjare på området kommer du att hitta det du behöver i Reeboks sortiment. Shortsen är skräddarsydda för ändamålet och har smarta sidosprund för att du ska få bättre rörelsefrihet. De är tillverkade i ett stretchigt material som är behaglig och leder bort fukt och svett, och topparna för tjejer i croppad modell är snygga och moderiktiga. Eftersom det är en sån flexibel och mångsidig aktivitet så är du redo för allt i dessa speciellt anpassade kläder.

Matcha med snygga tillbehör för en fulländad outfit för CrossFit

En sportbag i lagom storlek är ett bra tillbehör att införskaffa. I en sådan väska ryms träningskläderna och ombyte, perfekt för när du ska till träningen efter jobbet eller skolan. En hållbar ryggsäck är också ett bra val för ett aktivt vardagsliv. Topparna och t-shirtsen finns i snygg sportig design och är gjorda i skönt bomullsmaterial.