alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

CrossFit · Accessoarer

 
[29]

CrossFit tillbehör som du behöver för varje pass på gymmet

En Reebok väska är snygg och rymlig och har en justerbar rem så att den är bekväm att bäras på axeln eller i handen. Använd din väska till och från träningspasset, och med ett extra stort förvaringsutrymme är den praktisk och rymmer allt du behöver för en aktiv dag. Sportbagen är gjord i CORDURA®-material och är därför väldigt slitstark. Det glöms lätt bort, men bland det viktigaste av alla CrossFit tillbehör är handlindor. Händerna och handlederna tar lätt stryk när du lyfter tungt, därför skyddar dessa handlinor mot eventuella skador. De är enkla och bekväma att ta på sig med kardborreband.

CrossFit accessoarer som går att använda på flera olika sätt

Många glömmer hur viktigt det är med ett par bekväma strumpor. Helst ska strumporna inte märkas av alls. Reebok har strumpor speciellt anpassade för hårda och mångsidiga pass på gymmet, strumporna är stödjande och låter huden andas. När du har låga skor och tights vill du kanske ha ett par lägre strumpor som verkar utan att synas. Ett par ankelstrumpor i tunt tyg ventilerar ut svett och sitter stadigt på foten. Ett par träningshandskar är bra eftersom de ger ett mycket bra grepp och är skyddande för händerna, och de är vadderade och gjorde av ventilerande mesh. Bland andra accessoarer finns ett utbud av kepsar och mössor med snygga tryck.

Din prestation kan maxas med fler plagg som är anpassade för CrossFit

Ett par bra och bekväma skor är otroligt viktiga för denna hårda träningsform. Reebok har skor som är speciellt designade av den professionella eliten och finns i flera olika modeller. En t-shirt eller topp i material som andas är väldigt sköna att träna i. Med dessa skor, plagg och accessoarer är du redo för att pusha dig själv till nya utmaningar.