alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

CrossFit · Byxor

 
[1]

CrossFit byxor som är designade för varierande träning är ett bra val

Med ett par nya sköna träningsbyxor är du redo att möta nya utmaningar i vardagen och på gymmet. Dessa CrossFit byxor väger lätt och är gjorda i ett mjukt material av bomull och polyester. Byxorna leder bort fukt tack vare Speedwick-teknologin, samtidigt som de är värmande i kyliga väder. De är helt enkelt bra att ha i de flesta temperaturer. Den smala modellen är kroppsnära och smickrande för alla kroppstyper. Ett par byxor som är designade för CrossFit är nödvändiga för både nybörjare och vana atleter.

Reebok CrossFit byxor är otroligt bekväma och gör att du kan röra dig obehindrat

I en omväxlande träningsform som CrossFit behövs kläder som håller för tuffa tag och samtidigt är bekväma att röra sig i. Oavsett om du lyfter tunga vikter eller tränar löpning så är Reebok CrossFit byxor ett bra val för alla som brinner för träning. Byxorna är skräddarsydda för sitt ändamål och är fuktavledande så de tål att svettas i. Samtidigt så värmer de skönt medan du värmer upp utomhus. Med rätt kläder är du redo att slå dina personliga rekord på gymmet.

Byxorna är praktiska och snygga att matcha med ett linne, en keps och sportiga skor

Med ett par sköna och praktiska byxor som är anpassade för CrossFit kommer du långt, men man får inte glömma fötterna och överkroppen. Reebok har snygga linnen som är perfekta för all sorts träning. Tröjorna är gjorda i stretchigt material som låter huden andas, och det är rekommenderat att investera i ett par bekväma strumpor och stabila skor som är speciellt framtagna för CrossFit. Med sådana skor får du ett bra grepp och du kan enklare lyfta tunga vikter. Med en bra och rymlig sportbag från Reebok får du även med dig ombytet till gymmet.