alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

CrossFit · Hoodies & Sweatshirts

 
[3]

En CrossFit sweatshirt som värmer och skyddar mot kylan är ett måste i garderoben

Reebok har snygga luvtröjor med French Terry-material av bomull och polyester. På sidorna finns fickor eller en smart känguruficka på framsidan. Luvan har en justerbar dragsko och värmer bra mot kalla vindar samt skyddar mot regn. Tröjorna har ribbade muddar och ribbad nederkant, och finns i klassiskt grå, vit, svart och blått. För kyligare väder kan du välja en Reebok CrossFit sweatshirt som värmer extra bra. De tröjorna är gjorda i dubbelstickat material med tumgrepp i muddarna och skorstenskrage. Sweatshirtsen finns även utan luva i snygg rundad hals.

En Reebok CrossFit sweatshirt gör resan till träningen varmare och skönare

Dessa är bra att ha när du ska kliva på bussen för att åka till gymmet under kyliga dagar. En skön tröja motiverar dig att ta dig ut även i minusgrader och när soffan egentligen är mer lockande. En sweatshirt CrossFit är värmande och med en mysig och bekväm luva är du redo för alla väder. Reeboks sweatshirts är designade med en kroppsnära och smickrande modell. Smarta fickor på sidorna hjälper dig så att du kan bära med dig det nödvändigaste. En Reebok sweatshirt är också skön för återhämtning hemma medan du laddar upp inför nästa träningspass.

Ge allt i boxen med resterande plagg och tillbehör för CrossFit

Dessa sweatshirts är snygga att matcha med Reeboks handskar som dessutom skyddar händerna mycket bra. De ger ett bra grepp vid högintensiv träning och ett måste för alla som tränar CrossFit. Ett par shorts med total rörelsefrihet är också väldigt bra att investera i. Reebok har också speciellt anpassade strumpor i skönt material, eller varför inte satsa på ett par nya skor. Reeboks har skor som är gjorda för mångsidiga ändamål och som du både kan lyfta tungt och träna löpning i.