alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

CrossFit · Shorts

 
[24]

CrossFit-shorts som är speciellt framtagna av professionella atleter

Dessa CrossFit-shorts är speciellt anpassade för högintensiv träning och utvalda av atleter som tränar på elitnivå. Kortbyxorna är otroligt rörelsevänliga och har smarta sidosprund för att du ska kunna röra dig maximalt och utan begränsningar. Det stretchiga och lätta materialet med Speedwick-teknologi håller fukt borta vid stressiga pass och praktiska fickor finns placerade på framsidan. Eller varför inte välja en superkort modell med extra stretch i nylon och spandex med specialutformade platta sömmar. Med en sån design glider shortsen inte upp utan stannar på plats även när du rör dig intensivt. Shortsen har även snygga Reebok tryck.

Reebok CrossFit-shorts har mycket hög rörelsefrihet så att du kan känna dig bekväm

Spring fort och lyft tungt med ett par Reebok CrossFit-shorts. Med såna här kortbyxor med hög rörelsefrihet kan du garanterat prestera på max och slå dina personliga rekord i boxen. Shortsen är dessutom otroligt snygga! Det är väldigt viktigt att känna sig bekväm när man tränar för att kunna fokusera på övningarna, och tack vare den noga utvalda designen på de här byxorna så sitter de säkert på plats även under långa och varierande träningspass.

Shortsen är snygga att kombinera med Reebok t-shirts och hoodies

Shortsen går bra ihop med resten av Reeboks breda sortiment. Det är bra att investera i ett par sköna och användbara t-shirts i bomull, och såna tröjor kan du använda både till jobb eller skola och träningen. När kylan smyger sig på är det skönt att ha med sig en hoodie med en värmande luva. Ett par rejäla skor är också väldigt viktigt när man tränar intensivt. Det är smart att välja ett par med stötdämpning och helst ska de vara anpassade för mångsidig träning. Med Reeboks skor kommer du alltid vara redo för alla sorters aktiviteter.