alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

CrossFit · Skor

 
[2]

CrossFit-skor som är designade för högintensiv träning

Dessa praktiska CrossFit-skor är framtagna i samarbete med idrottare på både elit- och amatörnivå, därför är de bland de mest avancerade modeller som finns. Tekniska funktioner, stötdämpning och stabila sulor gör att de passar otroligt bra till högintensiv träning. Ovandelen är gjord i ett stretchigt Flexwave-material som samtidigt smiter åt, och tack vare dessa funktioner så ger skorna ett ultimat stöd, vilket är väldigt viktigt vid hård träning. Det låga skaftet gör att du kan röra dig mer fritt än med andra skor. På fotryggen sitter en lätt förstärkning utan sömmar, och en smart NanoShell-teknologi gör att mellansulan är skyddad mot slitage. Dessutom är det ett bra stöd när du lyfter tungt. Yttersulan är av gummi och är slitstark och stabil vilket gör att skorna får bra grepp på varierande underlag.

Reebok CrossFit-skor är ett mycket bra val för den aktiva atleten

Bland det viktigaste när man lyfter tungt är att du har stabila skor som du kan lita på. Reebok har tekniska skor som ger bra stöd och är otroligt stabila, du får med andra ord en väldigt stadig grund att stå på. De dubbla remmarna på ovansidan gör att skorna sitter nästan fastlåsta och sitter skönt på plats på foten. En kilklack är till hjälp när du ska öva på dina squats, så med dessa Reebok CrossFit-skor kan du prestera på topp, varje dag, varje träning.

Din utstyrsel blir fulländad med resterande Reebok plagg för CrossFit

Skorna ger en bra grund, men du behöver även tänka på att resten av kroppen ska kännas bekväm. Ett par handskar underlättar vid högintensiv träning och skyddar dessutom händerna väldigt bra mot slitage. En hoodie med skön luva håller dig varm medan du värmer upp inför ditt pass eller när du pendlar till boxen i kyligt väder.