alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

CrossFit · Strumpor

 
[15]

Praktiska CrossFit-strumpor med smart material som leder bort fukt

Ett par bra och hållbara strumpor är viktigare än vad man kan tro när man tränar hårt. Hos Reebok kan du hitta ett par tunna ankelstrumpor med funktionsstickning i hålfoten som gör att foten stabiliseras i skon. CrossFit-strumpor är gjorda i en teknisk modell som är väldigt bekväm. Svetten ventileras effektivt ut med hjälp av meshinfällningar och strumporna sitter bra på plats under ditt träningspass. De lägre strumporna har en täckande design i hälen och ribbad mudd, och sockorna kommer i pack om tre så att du har gott om strumpor för flera pass i veckan. Du kan också välja lite längre strumpor med medelhögt skaft eller knästrumpor med stödjande kompression. Det finns med andra ord något för alla i det här breda sortimentet.

Kompressionsstrumpor för CrossFit är väldig bra för atleter som tränar hårt och ofta

Många glömmer bort hur viktigt det är med sköna strumpor i bra kvalitet när du tränar. Med ett par bekväma och ventilerande Reebok strumpor blir träningen så mycket skönare. Med det fuktavledande materialet håller fötterna sig torra under dina träningspass. Du kommer definitivt att märka av skillnaden och du kommer aldrig att gå tillbaka till vardagliga sockor igen. Dessutom så går du aldrig strumplös om du investerar i kompressionsstrumpor för CrossFit eftersom du får ett pack med flera par på en gång.

Matcha de sköna strumporna med snygga sportiga skor och andra smarta tillbehör

De här strumporna sitter väldigt bra i Reeboks träningsskor. Det är rekommenderat att satsa på en outfit bestående av plagg som alla är utvalda av CrossFit-communityn. Till exempel så finns det t-shirts, tights, shorts och hoodies som alla är anpassade för högintensiv träning. På så sätt kan du vara säker på att du har de absolut bästa produkterna som finns på träningsmarknaden.