alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

CrossFit · T-Shirts

 
[42]

Med CrossFit t-shirts från Reebok får du plagg med stilren design

CrossFit t-shirts kommer i en mängd olika stilar som alla har olika egenskaper. Från Reebok får du den originella, klassiska stilen med det ordentliga CrossFit-trycket på bröstet. Detta plagg är för dig som söker komfort under hela ditt träningspass, och inget mindre än fulländad sådan ska vara tillräckligt när du ligger under bänkpressen eller tar ut dig så hårt du kan under ditt konditionspass. Den är dessutom kroppsnära så du slipper det irriterande fladdrandet vilket kan skapa distraktion under ditt träningspass. Istället kan du bättre fokusera på det som är viktigt för dig, nämligen din träning och att prestera på topp.

Mera CrossFit-utrustning som kombinerar prestation med bekvämlighet

Med en CrossFit t-shirt från Reebok ska du alltid kunna känna att ditt val av klädsel passar utmärkt till den träning du gör, oavsett vad för träning det är. Standarden på dessa CrossFit t-shirts kommer hänga med dig under ditt pass oavsett hur hårt du vill köra. Dessa plagg kommer med hundra procent polyester i form av trikåmaterial som dessutom avleder svett och värme. Detta bidrar till en skön känsla i dina kläder även när du svettas för fullt, och låter dig hålla fokus på din träning.

Idealisera din egen outfit med snygga tillbehör till din Reebok CrossFit t-shirt

Med Reebok Epic Baseshorts kan du bli ännu mera redo för utmaningarna som kommer. CrossFit shorts från Reebok är mångsidiga i sin natur och anpassar sig till alla typer av träningsmiljöer. De har dessutom vattenavvisande egenskaper som i kombination med det svettavledande trikåmaterialet gör att du känner dig torr i din CrossFit t-shirt på ett sätt som du kanske aldrig känt förut. Detta bidrar till en mer behaglig träningsmiljö för dig och kan till och med fungera som en motivationsboost och hjälpa dig prestera det där lilla extra.