alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

CrossFit · Utrustning

 
[1]

Maximera din träning med CrossFit utrustning

Med CrossFit utrustning från Reebok så har du alla möjligheter för att få ut mer av din träning. Det kan ibland vara lite extra tungt att ta sig till gymmet, eller bara ta sig upp på maskinen som står i vardagsrummet, för att svettas lite under en 20-minuters runda. Oavsett vad du har för tidsplan och utgångsläge är det alltid bra att ha utrustning som kan hjälpa dig under ditt träningspass, och då kan Reebok CrossFit wrist wrap vara just ett sådant hjälpmedel.

CrossFit utrustning med nordisk design

Utrustning för CrossFit som är skapat av Reebok kommer med en elastisk tumögla vilket gör att lindan sitter väl på plats och inte rör sig på samma sätt som det annars lätt kan bli med en wrist wrap av lägre kvalitet. Detta bidrar givetvis till en bättre komfort och har dessutom en allmänt skönare design som kommer att ge dig en bättre känsla på gymmet när du behöver det som mest. Självklart är utrustningen för CrossFit från Reebok tillverkade i material som skyddar dina händer och handleder när du ska göra tunga och hårda lyft under din träningssession, och du kommer kunna fokusera på träningen och inte på din utrustning.

Kombinera din CrossFit utrustning med andra tillbehör för ett nordiskt klimat

När du kör ett hårt pass kan det komma väl till hands med ett par rejäla träningssneakers. Reebok Zeg Kinetica ger dig ett ordentligt grepp vilket passar utmärkt under de kallare månaderna när det kan bli halt ute och du vill kunna maximera ditt träningspass fullt ut ändå. Dessa skor passar såklart väldigt bra inomhus också när du ska gå på ett CrossFit pass eller lyfta vikter på gymmet och du vill känna att dina fötter står stadigt, så du kan kontrollera dina rörelser och prestera på ditt absoluta max.