alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

CrossFit · Väskor

 
[2]

Med en CrossFit väska från Reebok blir det lättare att hålla reda på dina ägodelar

En CrossFit väska har till uppgift att vara rymlig, flexibel och multifunktionell. Den måste vara rymlig för att få plats med inte bara kläder och skor till träningen, men även extra utrustning som kan behövas under träningspasset. Den måste också vara flexibel med en stark rem och lätt att bära med sig så att det blir så funktionellt som möjligt att ta dig till och från där du har din speciella träningsplats. Väskan måste även vara multifunktionell om du till exempel vill ta med dig saker som är lite mer ömtåliga än träningskläder, som exempelvis en dator.

En väskan som andas CrossFit i sann Reebok anda

Alla egenskaper som är beskrivna ovan är vad en väska med CrossFit-inspirerad funktionalitet har att erbjuda. Reebok har CrossFit väskor som kommer med kanvasmaterial och består av hundra procent bomull. Den har dessutom en frontpanel i kardborre vilket ger dig möjligheten att göra den personlig och sätta dina egna märken på. Två stora fack med blixtlås och ett frontfack hjälper dig även förvara dina viktigaste ägodelar. Som grädden på moset kommer denna väska med ett fodral där du kan förvara din dator, och är dessutom specialanpassad för att hålla det som är lite mer ömtåligt i säkert förvar så du inte behöver oroa dig över hur allting är packat.

Kombinera CrossFit väskan med stildesignade träningsbyxor från Reebok

Hos Reebok kan du hitta träningsbyxor med avsmalnade ben för en ultimat stil som du kan använda på stan såväl som hemma tack vare dess sköna passkomfort runt din midja. Midjebandet är flexibelt och du kan justera den med hjälp av banden som också bidrar till stilen att skapa en tajtare midjesträng, eller lösare för dom stunderna du kopplar av hemma i soffan med din favoritbok i handen.