alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Cykel

 
[123]
1 / 3
Sida:av 3

Håll farten i smidiga Reebok cykelkläder

Reebok har tagit fram ett flertal kollektioner för olika sporter och aktiviteter. För cykling hittar du en stor kollektion av kläder som låter dig hålla farten uppe med smidiga material som inte är i vägen för din aktivitet. Stretchig och kroppsnära design låter dig slå nya rekord och hålla dig bekväm på sadeln. Välj mellan en mängd högteknologiska plagg som gör att du håller dig sval och torr även under hårda träningspass. Reebok cykelkläder är en kollektion som innehåller allt från tights och shorts till toppar och jackor särskilt anpassade för cykling.

Cykelplagg som låter dig lägga fullt fokus på träningen

Med platta sömmar slipper du skav och friktion som kan distrahera dig under träningen. Ett annat vanligt störningsmoment är svett och värme, något som du kan undvika med Reeboks svettavledande material som håller huden sval och torr. Med kroppsnära passform slipper du material som hindrar dina rörelser samtidigt som de stretchiga materialen ger dig full rörelsefrihet. Om du vill ha extra stöd för dina muskler hittar du sköna tights, shorts och toppar i kompressionspassform. Dessa sitter åt ordentligt runt musklerna för att minska muskelvibrationer som gör av med onödig energi. Du hittar både matchande set och enstaka plagg som du kan mixa och matcha efter egen stil. 

Snygga kläder för cykling

Reebok cykelkläder kommer i en snygg design som ger dig en sportig stil. Välj bland minimalistisk stil eller mönstrade och färgglada plagg. Mixa och matcha olika stilar för att få en varierad garderob. I Reeboks kollektion hittar du även annan utrustning som passar bra för att underlätta cykelträningen. Bland annat hittar du smarta midjeväskor för att hålla händerna fria när du behöver ha med dig värdesaker på cykelturen. Du hittar även flexibla skor som ger dig stöd för foten och flexibla rörelser till cyklingen.