alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Kläder för cykling

 
[24]
Perform Perforated Crop Top
Workout Ready Low-Impact Bralette
Beyond The Sweat Bike Shorts
Lux High Rise Leggings (Plus Size)
Studio Bike High-Intensity Shorts
Studio High Intensity Crop Tank Top
Lux Strappy Bra
Workout Ready Low-Impact Bralette
Hero Medium-Impact Deconstructed Racer Bra
Modern Safari Lux Racer Padded Medium-Impact Sports Bra
Modern Safari Lux Racer Padded Medium-Impact Sports Bra
MYT Zip Crop Top
Workout Ready High Neck Sports Bra
Meet You There Bralette Tee
Boxy Tee
Beyond the Sweat Crop Top
Beyond the Sweat Crop Top
MYT Low-Impact Printed Bra
VB Buffer 3.0 Shorts

Kläder för cykel och fartfyllda pass

För att hålla dig bekväm under träningspasset och för att kunna prestera så bra som möjligt behöver du kläder som är anpassade efter din träningsforms specifika rörelser. Reebok har en mängd kollektioner för olika aktiviteter och sporter för att du ska kunna hitta specifik utrustning som är framtagen för just din träningsform. När du cyklar behöver du flexibla och stretchiga material som är relativt kroppsnära för att inte förhindra rörelser eller fastna i cykelhjulen. Här hittar du kläder för cykel i högkvalitativa material som håller dig bekväm även under svettiga pass.

Håll dig torr och sval med rätt kläder för cykling

Reeboks cykelkläder kommer i material som ger dig bästa möjliga komfort på sadeln. Med platta sömmar slipper du friktion och skav och med stretchig men säker passform får du full rörelsefrihet samtidigt som plaggen sitter ordentligt på plats utan att behöva rättas till eller justeras. Reebok använder sig av flera högteknologiska material i sina kollektioner och du hittar därför plagg som är snabbtorkande samt fuktavledande i kollektionen av cykelkläder. Med fuktavledande funktion håller du dig sval och torr under cykelturen och slipper distraheras av svett och värme. Om du vill spara extra energi kan du välja kläder med kompressionspassform som stabiliserar dina muskler och gör att du orkar längre genom att minska muskelvibrationer som gör av med energi.

Snygg sportstil med Reeboks cykelkläder

Med Reeboks cykelkläder är du inte bara bekväm på sadeln men kan även räkna med en fräsch och snygg stil. Välj mellan enfärgade plagg i antingen starka färger eller dämpade toner, mönstrade textiler och snygga Reeboktryck. Matcha dina kläder för cykel med Reeboks träningsskor som är gjorda specifikt för att passa för cykling. Du hittar bland annat skor med flexibla ovandelar i mesh som lätt anpassas efter din fots form och som har lätta sulor som går lätt att trampa med.