alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Cykelbyxor

 
[11]

Reebok cykelbyxor för optimal komfort på sadeln

När du flyger fram på cykeln är obekväma kläder det sista du vill tänka på. Reebok har tagit fram särskilda cykelshorts för att du ska hålla dig bekväm på sadeln och inte behöva tänka på att justera eller rätta till dina plagg, något som skapar distraktion under träningspasset. Med bekväma Reebok cykelbyxor håller du dig torr och sval under intensiva cykelturer och träningspass. Plaggen i kollektionen är gjorda i högkvalitativa material som optimerar din komfort. Samtidigt hittar du snygga tights och shorts som med sina snitt ger dig full rörelsefrihet på cykeln.

Flyg fram med bekväma cykelshorts och långa cykelbyxor

Med Reeboks cykelbyxor och cykelshorts får du optimal komfort på sadeln tack vare plaggens fuktavledande material. Materialet leder bort fukt och svett från huden för att du ska hålla dig sval och torr under träningen. Dessutom är materialet snabbtorkande så du slipper oroa dig för svettfläckar på kläderna och kan lägga allt fokus på din träning. Med platta sömmar på shortsen slipper du skav och friktion och med höga snitt på cykelbyxorna och dragskor på shorts får du säker passform som sitter på plats under dina rörelser och inte behöver justeras under passet. 

Snygga byxor och shorts för cykling

Med ett par cykelbyxor får du en strömlinjeformad silhuett som inte förhindrar dina rörelser med onödigt material som är i vägen. Matcha dina cykelbyxor med sportbehåar eller t-shirts från kollektionen av cykelkläder för optimal komfort på sadeln. Även Reeboks cykeltoppar kommer i material som är fuktavledande och svala. Du hittar även en stor kollektion av skor som passar för just cykling. Dessa har flexibla sulor för att du ska kunna trampa så effektivt som möjligt samt mjuka meshovandelar som både ventilerar fötterna för svalka och som går att anpassa efter fotens form för perfekt passform.